REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 50 mililitrų obuolių sulčių
  • 350 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
    Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 50 mililitrų obuolių sulčių
  • 350 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
    Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų