INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 vienetai   laurų lapų (lapeliai) 
-   2 valgomieji šaukštai   acto (obuolių) 
-   50 mililitrų   obuolių sulčių 
-   350 gramų   kiaulės nugarinės 
-   šiek tiek   druskos 
-   4 valgomieji šaukštai   garstyčių padažo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
 Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.
   Autorius: justelez 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 vienetai   laurų lapų (lapeliai) 
-   2 valgomieji šaukštai   acto (obuolių) 
-   50 mililitrų   obuolių sulčių 
-   350 gramų   kiaulės nugarinės 
-   šiek tiek   druskos 
-   4 valgomieji šaukštai   garstyčių padažo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
 Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.
   Autorius: justelez 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI