INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 50 mililitrų obuolių sulčių
- 350 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 50 mililitrų obuolių sulčių
- 350 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą sudedame į marinatą, pridengiame ir padedame šaltai. Marinuojame valandą.
Mėsą kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Autorius: justelez
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI