REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 mililitrų obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 mililitrų grietinės (riebi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, miltais ir gerai išvolioti visus gabaliukus. Apskrudinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Sudėti į kepimo indą. O toje pačioje keptuvėje apkepinti svogūnų griežinėlius, kol jie suminkštės ir sukrėsti į kepimo indą (aš gaminau be svogūnų). Užpilti obuolių sultis, įdėti čiobrelio šakelę ir leisti viskam troškintis ant nedidelės ugnies apie valandą. Kai mėsa suminkštės ir padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, pamaišyti, leisti dar keletą minučių garstyčiom sušilti ir pabaigai įdėti grietinę, arba grietinėlę, kapotas petražoles ir išmaišyti. Tiekti su bulvių koše. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 mililitrų obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 mililitrų grietinės (riebi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, miltais ir gerai išvolioti visus gabaliukus. Apskrudinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Sudėti į kepimo indą. O toje pačioje keptuvėje apkepinti svogūnų griežinėlius, kol jie suminkštės ir sukrėsti į kepimo indą (aš gaminau be svogūnų). Užpilti obuolių sultis, įdėti čiobrelio šakelę ir leisti viskam troškintis ant nedidelės ugnies apie valandą. Kai mėsa suminkštės ir padažas nuo miltų bus sutirštėjęs, įdėti šaukštą garstyčių, pamaišyti, leisti dar keletą minučių garstyčiom sušilti ir pabaigai įdėti grietinę, arba grietinėlę, kapotas petražoles ir išmaišyti. Tiekti su bulvių koše. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų