Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 litras moliūgų (sultys)
- 2 litrai obuolių sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsiną kartu su žievele supjaustykite smulkiomis skiltelėmis, išimkite sėklas, užpilkite nedideliu kiekiu obuolių sulčių, virinkite 5 min., tada apelsinų masę pertrinkite per sietą, užpilkite likusiomis sultimis, pavirkite 5 min., supilkite į sterilius stiklainius ir užsukite. Prieš vartojimą pagal skonį galima įberti cukraus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 litras moliūgų (sultys)
- 2 litrai obuolių sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsiną kartu su žievele supjaustykite smulkiomis skiltelėmis, išimkite sėklas, užpilkite nedideliu kiekiu obuolių sulčių, virinkite 5 min., tada apelsinų masę pertrinkite per sietą, užpilkite likusiomis sultimis, pavirkite 5 min., supilkite į sterilius stiklainius ir užsukite. Prieš vartojimą pagal skonį galima įberti cukraus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą