Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 4 vienetai obuolių (rūgštesni)
- 4 vienetai kiaušinių
- 75 gramai obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 4 arbatiniai šaukšteliai sviesto (ištirpintas)
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
Omletus pabarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 4 vienetai obuolių (rūgštesni)
- 4 vienetai kiaušinių
- 75 gramai obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 4 arbatiniai šaukšteliai sviesto (ištirpintas)
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti.
Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens.
Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus.
Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti.
Omletus pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą