Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas gvazdikėlių
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų kiaulės lašinių
- 30 gramų raudonojo vyno
- 1 stiklinė obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies.
Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas gvazdikėlių
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų kiaulės lašinių
- 30 gramų raudonojo vyno
- 1 stiklinė obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies.
Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą