Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/3 vieneto citrinų (žievelė)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų
- šiek tiek imbierų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 0.5 vieneto melionų (oranžinis)
- 0.5 stiklinės obuolių sulčių (šviežios)
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek braškių
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rriešutus paskrudiname sausoje keptuvėje. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą, į jį sumeskite imbierą, citrinos žievelę, suberkite razinas. Sirupą apie 5 min. pavirkite, tada perkoškite per sietelį, atvėsinkite ir įmaišykite medų. Melioną nulupkite, sėklas išskopkite, tada minkštimą susmulkinkite, sudėkite į plakimui skirtą indą, suberkite riešutus, supilkite obuolių sultis, viską iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu, ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Atvėsintą išpilstykite į dubenėlius, puoškite braškių puselėmis ir mėtų lapeliais.
INGREDIENTAI:
- 1/3 vieneto citrinų (žievelė)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 stiklinės graikinių riešutų
- šiek tiek imbierų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 0.5 vieneto melionų (oranžinis)
- 0.5 stiklinės obuolių sulčių (šviežios)
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek braškių
- šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rriešutus paskrudiname sausoje keptuvėje. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą, į jį sumeskite imbierą, citrinos žievelę, suberkite razinas. Sirupą apie 5 min. pavirkite, tada perkoškite per sietelį, atvėsinkite ir įmaišykite medų. Melioną nulupkite, sėklas išskopkite, tada minkštimą susmulkinkite, sudėkite į plakimui skirtą indą, suberkite riešutus, supilkite obuolių sultis, viską iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu, ir padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Atvėsintą išpilstykite į dubenėlius, puoškite braškių puselėmis ir mėtų lapeliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą