Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 12 vienetų juodųjų pipirų
- 1 litras obuolių sulčių
- šiek tiek burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.
Marinatas:
į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 12 vienetų juodųjų pipirų
- 1 litras obuolių sulčių
- šiek tiek burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.
Marinatas:
į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą