REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (sultys)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • 720 gramų sausainių
  • 800 gramų varškės
  • 400 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 400 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainiai imami po vieną, pamirkomi sultyse ir dedami vienas šalia kito ant kieto paviršiaus 3x5 (geriausia ant kartono ar didelio padėklo). Pasiruošiame įdarą. Į dubenį sudedame varškę, supilame citrinos sultis, suberiame cukrų, bei įtarkuojame pakelį sviesto ir viską gerai išmaišome. Įdarą pasidalijame į tris dalis. Ant sausainių tolygiai tepame vieną dalį įdaro ir dedame antrą sluoksnį sausainių. Taip sudedame visus tris sluoksnius ir galime ruošti glajų. Ant viryklės ištirpiname pakelį sviesto, į jį suberiam kakavą,cukrų,supilame grietinę ir maišome kol užvirs. Kai glajus užverda, jį su indu įstatome į kitą indą su šaltu vandeniu ir maišome, kol sutirštės. Kai glajus sutirštėja, jį pilame ant pyrago viršaus ir kraštų. Ant pyrago užtarkuojame sausainio o ant viršaus užpilame kondensuoto pieno pagal skonį. Jau paruoštą pyragą dedame į šaldytuvą, kol gerai sustings.

    Skanaus;)

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (sultys)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • 720 gramų sausainių
  • 800 gramų varškės
  • 400 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 400 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainiai imami po vieną, pamirkomi sultyse ir dedami vienas šalia kito ant kieto paviršiaus 3x5 (geriausia ant kartono ar didelio padėklo). Pasiruošiame įdarą. Į dubenį sudedame varškę, supilame citrinos sultis, suberiame cukrų, bei įtarkuojame pakelį sviesto ir viską gerai išmaišome. Įdarą pasidalijame į tris dalis. Ant sausainių tolygiai tepame vieną dalį įdaro ir dedame antrą sluoksnį sausainių. Taip sudedame visus tris sluoksnius ir galime ruošti glajų. Ant viryklės ištirpiname pakelį sviesto, į jį suberiam kakavą,cukrų,supilame grietinę ir maišome kol užvirs. Kai glajus užverda, jį su indu įstatome į kitą indą su šaltu vandeniu ir maišome, kol sutirštės. Kai glajus sutirštėja, jį pilame ant pyrago viršaus ir kraštų. Ant pyrago užtarkuojame sausainio o ant viršaus užpilame kondensuoto pieno pagal skonį. Jau paruoštą pyragą dedame į šaldytuvą, kol gerai sustings.

    Skanaus;)

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų