REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 400 gramų obuolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 120 gramų taukų (riebalų)
  • 800 gramų vištienos kepenėlių
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų