Vištienos užkandis

Įvertinimas: 3 / 5

Ingredientai

400-500g vištienos filė (vidinė);
2 vnt šviežia raudona aitrioji paprika(arba malta paprika 1-2šaukšteliai);
3 skiltelės česnako;
45 ml citrinų sultys (viena didelė);
1 a.š. malta kalendra;
50g kvietiniai miltai;
2 kiaušiniai;
70 g malti džiūvesėliai;
žiupsnelis druskos.

Gaminimas

Iš vištienos filė išpjaustykite sausgysles ir perpjauti per pusę. Įspaudžiame česnaką ir sumalame papriką, įspaužiame citrinų sultys ir įberiame druską. Viską išmaišome ir paliekame marinuotis šaldytuve maždaug 30-45 min. Vėliau išplakame kiaušinį ir įberiame truputėlį miltų. Imame vištienos gabalėlius, įmerkiame į tešlą, apvoliojame džiūvesėliuose ir dedame į įkaitusį aliejų.

Gairės: Vištienos užkandis, aitrioji paprika, malta kalendra, kiaušiniai, kvietiniai miltai, druska, česnakas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Užkandis su sūriu
Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
 
 
Į viršų