• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos irkluotojas Mindaugas Griškonis pateko į Baltarusijoje vykstančio Europos irklavimo čempionato vienviečių valčių finalą. 23-ejų metų vilnietis šeštadienį laimėjo antrąjį pusfinalio plaukimą.

REKLAMA
REKLAMA

M. Griškonis 2000 m distanciją įveikė per 6 min. 59,47 sek. ir pranoko Slovakijos, Prancūzijos, Vengrijos, Latvijos ir Rusijos irkluotojus.

REKLAMA

Finalas vyks sekmadienį.

Moterų vienviečių valčių antrajame paguodos plaukime Donata Vištartaitė finišavo trečia (7.49,28) ir tęs kovą B finale (dėl 7-12 vietų). Iki antrosios vietos ir kelialapio į pagrindinį finalą lietuvei pritrūko 4,5 sek.

Vyrų dviviečių be vairininko pirmajame paguodos plaukime Lietuvos atstovai Saulius Riteris (Ritter) ir Rolandas Maščinskas užėmė trečiąją vietą (6.49,64) ir taip pat plauks B finale.

REKLAMA
REKLAMA

B finale varžysis ir Lina Šaltytė bei Gabrielė Albertavičiūtė. Lietuvės moterų porinių dviviečių atrankos plaukime finišavo priešpaskutinės - penktos (7.17,47).

Porinių keturviečių antrajame paguodos plaukime lietuviai Gytis Ruzgys, Mykolas Masilionis, Nerijus Vasiliauskas ir Algirdas Bendaravičius liko paskutiniai - ketvirti (6.13,00) ir kovos B finale.

Lengvo svorio keturviečių be vairininko antrajame paguodos plaukime Tomas Plauška, Petras ir Mantas Lekniai bei Vygantas Viršilas finišavo paskutiniai - penkti (6.33,93) ir tęs kovą B finale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų