pomidorų pasta
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „pomidorų pasta“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „pomidorų pasta“.
Receptas. Lęšių troškinys
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 200 gramų lešių 1 vienetas morkų 1 vienetas paprikų 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai) 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos) 3 vienetai svogūnų 250 gramų jaučio kumpio 200 gramų dešros (kiaulienos, šalto rūkymo) 300 gramų kiaulės šoninės šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus 0.5 stiklinės sultinio (jautienos) 1 litras ...
Receptas. Pyragas su jautienos įdaru
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 500 gramų jautienos faršo 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 4 vienetai svogūnų laiškų 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų 500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė) PARUOŠIMO BŪDAS: Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.
Receptas. Ukrainietiški barščiai su kiauliena
INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių šiek tiek juodųjų pipirų 500 gramų kopūstų (rauginti) šiek tiek laurų lapų 1 vienetas morkų 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulienos šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus šiek tiek grietinės 2 vienetai burokėlių šiek tiek žalumynų 100 gramų pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsa dedama į puodą, užpilama vandeniu, įberiama druskos, pipirų, sudedami lauro lapeliai ir verdama apie 1 valandą.
Receptas. Daržovių ir varškės sūrio štrudelis
INGREDIENTAI: 1 vienetas baklažanų 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas paprikų (raudonoji) 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai) 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos 1 vienetas cukinijos 5 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 220 gramų varškės sūrio 300 gramų sluoksniuotos tešlos PARUOŠIMO BŪDAS: Nuplaukite visas daržoves, nusausinkite ir susmulkinkite norimo ...
Receptas. Šventiškos bulvytės
Galima skanauti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip karštą užkandį. Bulves reikėtų naudoti didesnes.
INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių 100 gramų sūdytos lašišos 100 gramų čederio sūriu 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos 3 žiupsneliai svogūnų laiškų Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves kruopščiai nuplauti ir išvirti su lupenomis. Virti 20 minučių.
Receptas. Spageti su virtomis MAMOS dešrelėmis
INGREDIENTAI: 2 vienetai dešrelių (Biovela) 200 gramų makaronų 0.5 litro vandens 2 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas) 2 valgomieji šaukštai aliejaus šiek tiek prieskonių 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Užviriname vandenį. Į jį dedame prieskonius ir sudedame makaronus. Paverdame 8 min. ir nupilame vandenį. Pasikepiname dešreles aliejuje ir dedame į spagečius, taip pat sudedame ir pomidorų pastą.
Receptas. Minkštučiai kiaulienos šašlykai
INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 3 vienetai svogūnų 3 kilogramai kiaulės nugarinės šiek tiek druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai) 0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas) 770 gramų pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais. Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis.
Receptas. Kiaulienos guliašas
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek laurų lapų (lapai) 2 vienetai svogūnų 1 kilogramas kiaulienos 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 3 stiklinės vandens šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname.
Receptas. Žuvis Kūčių stalui
INGREDIENTAI: 1 vienetas morkų 1 vienetas porų 1 vienetas salierų 2 vienetai svogūnų 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų šiek tiek aliejaus (kepimui) šiek tiek prieskonių 2 vienetai žuvies (skorpionžuvės filė) 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Salierą ir morką sutarkuojame plonais šiaudeliais, dedame į įkaitintą aliejų, įpilame pora šaukštų vandens ir troškiname keletą minučių. Sudedame supjaustytą porą ir svogūnus.
Receptas. Kalmarų troškinys su raugintais agurkais
INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų (rauginti) šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai laurų lapų 3 vienetai svogūnų 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 600 gramų kalmarų šiek tiek druskos 100 gramų sviesto 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti) 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti svieste. Kai suminkštės, sudėti skiestą vandeniu pomidorų pastą ir dar patroškinti 5 min.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kotletukai pomidorų pastos padaže
INGREDIENTAI: 3 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai svogūnų 400 gramų kiaulės faršo 200 gramų jautienos faršo 2 vienetai kiaušinių šiek tiek džiūvesėlių 1 valgomasis šaukštas manų kruopų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 2 stiklinės sultinio (daržovių) šiek tiek prieskonių (kiaulienai) 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su kiaušiniais, išspaustu če...
Receptas. Ryžiai su grybais
INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų šiek tiek juodųjų pipirų 200 gramų ryžių 2 vienetai svogūnų 100 gramų voveraičių šiek tiek druskos 50 gramų sviesto 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Išverdame ryžius. Ant sviesto pakepame svogūnus, supilame 15 min. apvirtus grybus, pomidorų tyrę, prieskonius ir troškiname apie 15 min. Šį padažą sudedame ant ryžių ir papuošiame šviežiais bazilikų lapeliais.
Receptas. Itališki vamzdeliai su mėsa
INGREDIENTAI: 15 vienetų makaronų (vamzdeliniai (Canelloni)) 500 gramų mesos (malta) 1 pakelis knorr fix ruošinys arrabiata 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 150 gramų sūris (geltonas, tarkuotas) 2 skiltelės česnakų 1 vienetas svogūnų 1 žiupsnelis raudonėlių (džiovintas) Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Receptas. Lazanija
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai morkų šiek tiek muskato (maltas) 2 vienetai salierų (stiebai) 1 vienetas svogūnų 150 gramų špinatų 300 gramų kiaulienos 300 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas) 150 gramų kiaulės lašinių 300 gramų vištienos kepenėlių 300 gramų jautienos 2 vienetai kiaušinių 400 gramų kvietinių miltų 1.5 litro pieno šiek tiek druskos 7 valgomieji šaukštai sviesto 250 mililitrų ...
Receptas. Ragu iš pomidorų
INGREDIENTAI: 3 česnakų 600 gramų kopūstų 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos (džiovinti) 2 vienetai pomidorų pastos (šviežūs) 300 gramų pupelių (šparaginės) šiek tiek svogūnų (laiškai) 1 arbatinis šaukštelis druskos 3 valgomieji šaukštai aliejaus 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti. Svogūnų laiškus susmulkinti.
Receptas. Naminė pica žiemos vakarui
INGREDIENTAI: 200 gramų kiaulės šoninės 6 valgomieji šaukštai grietinės 1 vienetas rausvųjų svogūnų 250 gramų miltai 15 gramų mielių 100 mililitrų vandens 1 žiupsnelis druskos 2 žiupsneliai cukraus 50 mililitrų alyvuogių aliejaus 6 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 250 gramų sūris 3 žiupsneliai žolelių Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Receptas. Netikras zuikis su makaronais ir grybais
INGREDIENTAI: 400 gramų kiaulienos (malta) 200 gramų grybų 200 gramų makaronų (virti) 3 vienetai svogūnų 2 vienetai kiaušinių 2 vienetai morkų 20 gramų sviesto šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių šiek tiek pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Grybus (virtus) ir nuskustas morkas sumalti mėsmale. Sudėti į kiaulienos faršą, bert prieskonių, išmaišyti.
Receptas. Sluoksniuotas sumuštinis
INGREDIENTAI: šiek tiek svogūnų (laiškai, ar kiti žalumynai) šiek tiek forminės duonos (5-6 riekės) 100 gramų dešros (virta, arba kumpis) 50 gramų sūris 80 gramų sviesto šiek tiek prieskonių (įvairūs) 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Tirpintą sviestą sumaišykite su pomidorų pasta, prieskoniais bei smulkiai kapotais svogūnų laiškais.
Receptas. Keptų paprikų užtepėlė
INGREDIENTAI: 1 sauja bazilikų (šviežias) šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas paprikų 2 vienetai svogūnų 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta) 400 gramų maskarponės sūrio 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Paprikas ir svogūnus supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti ant aliejaus keptuvėje.
Receptas. Adžika iš cukinijų
INGREDIENTAI: 0.5 stiklinės cukraus 0.5 stiklinės česnakų 70 acto (9%) 1 valgomasis šaukštas druskos 100 gramų aliejaus 1 vienetas čili pipirų 2 kilogramai cukinijos 200 gramų pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Cukinijas nulupti ir stambiai supjaustyti. Cukinijas, česnakus ir čili sumalti. Viską sudėti į puodą ir virti ant vidutinės ugnies. Po 5 min. į cukinijų masę supilti marinatą: aliejų, cukrų, druską, pomidorų pastą. Viską gerai išmaišyti.
Receptas. Gardžioji lęšių sriuba
INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus 4 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti) 2 vienetai laurų lapų (lapai) 1 stiklinė lešių 0.5 stiklinės morkų (supjaustytos griežinėliais) 1 vienetas svogūnų 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 5 stiklinės vandens 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 stiklinė sultinio (vištienos arba daržovių) 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (čiobreliai, raudonėlis ir bazilikas) 1 valgomasis ...
Receptas. Balandėliai su grybais
INGREDIENTAI: 10 gramų kopūstų (lapai) 200 gramų ryžių šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus 500 gramų grybų (šviežūs) 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Ryžius išvirti. Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta. Kopūstų lapus pavirti 2-3 min. Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Receptas. Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)
Tai iš tikrųjų labai skanus ir paprastas turkiškas receptas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose.
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos šlaunelių mėsa 1 vienetas citrinų 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 1 valgomasis šaukštas paprikų pastos 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintos mėtos 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos 1 arbatinis šaukštelis raudonosios pa...
Receptas. Mėsa įdaryti kopūstų suktinukai su pomidorų padažu „Niños Envueltos“
INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas kopūstų 1 vienetas morkų 1/4 arbatinio šaukštelio muskato (maltas) 2 valgomieji šaukštai petražolių (džiovintos) 3 valgomieji šaukštai petražolių (šviežios) 1 stiklinė ryžių 1 vienetas svogūnų 250 gramų kiaulės faršo 250 gramų jautienos faršo 1 vienetas kiaušinių 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto 1...
Receptas. Soti sriuba
INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių 2 vienetai morkų 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo 200 gramų raugintų kopūstų 2 vienetai sultinio (kubeliai) šiek tiek prieskonių 100 gramų sparaginių pupelių 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius.
Receptas. Troškintos midijos
INGREDIENTAI: 1 sauja bazilikų 3 česnakų 1 sauja krapų 1 vienetas paprikų 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas) šiek tiek druskos 1 stiklinė sultinio (vištienos) 800 gramų midijų 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Midijas nuplauname šaltu vandeniu ir paliekame, kad nusivarvėtų. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname smulkintus česnakus 2-3 minutes.
Receptas. Plonapadė pica „Margarita“
INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų (lapeliai) 1 arbatinis šaukštelis cukraus 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 6 valgomieji šaukštai vandens (šiltas) šiek tiek druskos 0.5 arbatinio šaukštelio druskos ((tešlai)) 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (augalinis) 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos) 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių 3/4 stiklinės pomid...
Receptas. Pomidorų padažas picai
INGREDIENTAI: 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas) 2 česnakų 300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių) 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos 0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Česnaką išspausti, sumaišyti su pomidorais. Supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką. Gautą masę supilti į troškinimo indą ir troškinti 15 min. ant vidutinės ugnies.
Receptas. Silkė su citrusų sultimis
INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 svogūnų 250 gramų silkių 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų sulčių (šviežios) 1 sauja razinų 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome norimo stambumo gabalėliais silkę. Stambiais žiedais supjaustome svogūną ir pakepiname apie 3min. keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
Receptas. Paprikų sriuba su dešra
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek margarino 1.5 kilogramo paprikų 3 vienetai svogūnų šiek tiek kvietinių miltų 70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo) šiek tiek druskos šiek tiek pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės.
Receptas. Itališkasis dvelksmas
INGREDIENTAI: šiek tiek acto (Balzamiko padažas) 1 vienetas pomidorų pastos (nedidelė tūbelė) šiek tiek kumpio (Juodasis, Biovela) 1 vienetas duonos (čiabata) Paruošimo laikas: Apie 20 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Riekelėmis supjaustome čiabatos duonytę. Kiekvieną gabaliuką ištepame pomidorų pasta. Ant viršaus uždedame juodojo kumpio (plonai papjaustyto). Ir ant viršaus užlašiname balzamiko padažo. Nepamirškime taurės gero raudono vyno.
Receptas. Kuskusų salotos
INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų 2 vienetai citrinų (išspaustos sultys) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek petražolių 2 vienetai pomidorų pastos 300 gramų salotų šiek tiek druskos 0.5 stiklinės aliejaus 0.5 stiklinės kuskuso 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Užpilkite kuskusus verdančiu vandeniu.Uždenkite kokiu dangčiu tą puodą, kad geriau plikytusi, kol kuskusas visą vandenį sugers ir išmirks.
Receptas. Čenachai iš kiaulienos su pupelėmis
INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės prandinės 8 vienetai bulvių 2 vienetai morkų 1 vienetas svogūnų 4 skiltelės česnakų 4 žiupsneliai druskos 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 1 skardinė konservuotų pupelių Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsą supjaustome gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais. Apkepame aliejuje. Bulves nuplauname nuskutame ir supjauname kubeliais.
Receptas. Plovas su kiauliena
INGREDIENTAI: 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 3 vienetai laurų lapų (lapai) 3 vienetai morkų 500 gramų ryžių 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulienos šiek tiek kiaulienos (sultinys užpylimui) šiek tiek druskos 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (tiršta) PARUOŠIMO BŪDAS: 4 - 6 porcijos. Apkepam supjaustytą kiaulieną, kad gerai apskrustų, dedam susmulkintus svoguną, česnaką, kubeliais supjaustytas morkas.
Receptas. Aštrus mėsos troškinys su chimichurri padažu
INGREDIENTAI: 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti) 1 valgomasis šaukštas paprikų (rūkyta, milteliai) 2 vienetai svogūnų 300 gramų jautienos faršo 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos 2 stiklinės sultinio (jautienos) 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (milteliai) 2 vienetai čili pipirų (pipirai, raudoni) 1 stiklinė prieskonių (Chimichuri) 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti) 2 valgomieji šaukštai ...
Receptas. Kiaulienos kepsniai su čili pipirais
INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo bulvių 4 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek kmynų 2 vienetai svogūnų šiek tiek druskos 100 gramų aliejaus 3 vienetai čili pipirų (pipirai (geltonas, žalias ir raudonas)) 50 gramų pomidorų pastos 50 gramų garstyčių padažo PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais. Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta.
Receptas. Mamos pica arba kai tingiu kepti picą
INGREDIENTAI: 2 vienetai pomidorų pastos 1 vienetas svogūnų (auksinis) 1 vienetas svogūnų (mėlynasis) šiek tiek kiaulienos kumpio (šaltai rūkytas, 4 griežinėliai) šiek tiek alyvuogių aliejaus (extra virgin) 120 gramų pieno ((aš naudojau "Prussia")) 60 gramų pieno (Džiugas ar Parmezanas) 1 sauja prieskonių (Rucola žolės) šiek tiek čili pipirų šiek tiek raudonėlių šiek tiek pomidorų pastos 1 vienetas picos papločių (VIČI...
Receptas. Daniški dešrelių rageliai „Polse horn“
INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus 50 gramų margarino 1 vienetas kiaušinių (trynys) 350 gramų kvietinių miltų 8 vienetai dešrelių (dešrainiams) 1 stiklinė pieno 1 arbatinis šaukštelis druskos 35 gramai mielių 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Gaunasi 16 vienetų. Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir supilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti.
Receptas. Makaronai su šampinjonais
INGREDIENTAI: 500 gramų makaronų 200 gramų kiaulienos (faršas) 100 gramų pievagrybių 1 svogūnų 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos šiek tiek druskos 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi) šiek tiek čiobrelių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirkite makaronus. Į keptuvę su kubeliais pjaustytu svogūnu sudėkite faršą, įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite 8-10 minučių.
Receptas. Paprasta tofu „Lazanija“
INGREDIENTAI: 1 stiklinė špinatų (smulkinti) šiek tiek aliejaus 300 gramų sojų varškės tofu 1 stiklinė pomidorų pastos 1 stiklinė mocarelos sūrio (trintas) PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustykite tofu maždaug 0,25 colio griežinėliais. Tofu griežinėlius lengvai apkepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Sudėkite pusę tofu griežinėlių į kepimo indą. Ant tofu griežinėlių į kepimo indą sudėkite pusę špinatų, pusę mocarela sūrio ir pusę pomidorų pastos.
Receptas. Itališkas makaronų apkepas
INGREDIENTAI: 3 vienetai česnakų 500 gramų makaronų (pvz. trumpi vamzdeliai) 80 mililitrų grietinėlės šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 5 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 100 gramų mocarelos sūrio 300 gramų sūris (parmezano) 150 gramų kumpio (rūkytas) PARUOŠIMO BŪDAS: Makaronus išvirti (jokiu būdu nepervirti) pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus.
Receptas. Silkė korėjietiškai
INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 1 vienetas silkių (didelė) 1 valgomasis šaukštas acto šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos šiek tiek raudonųjų pipirų PARUOŠIMO BŪDAS: Silkę nuvalyti, nuimti nuo kaulų, supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska ir pipirais. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Receptas. Kukuliukai paprikų ir pomidorų padaže
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 valgomasis šaukštas krakmolo (kukurūzų) 2 valgomieji šaukštai paprikų (milteliai) 1 vienetas svogūnų (nedideli) 250 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 4 valgomieji šaukštai grietinėlės šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) 1 valgomasis šaukštas sviesto 1 stiklinė sultinio 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (malti) 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 2 vienetai ...
Receptas. Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu
INGREDIENTAI: šiek tiek česnakų šiek tiek čiobrelių šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek kmynų 1 kilogramas kopūstų (rauginti) šiek tiek mairūnų 1 vienetas morkų 1 vienetas porų 1 vienetas svogūnų 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno) šiek tiek vandens šiek tiek druskos šiek tiek pomidorų pastos 200 gramų kumpio (Biovelos) Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Receptas. Lazanija su faršu
Labai skanu ir paprasta. Manau verta kiekvienam pabandyti.
INGREDIENTAI: 700 gramų kiaulės faršo 500 gramų lazanijos lakštų 400 gramų konservuotų pomidorų (savo sultyse) 200 gramų sūris 250 mililitrų grietinėlės (12 proc.) 1 vienetas paprikų 1 galva svogūnų 1 skiltelė česnakų 2 žiupsneliai prieskonių 1 žiupsnelis druskos šiek tiek sviesto šiek tiek pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Receptas. Kalakutiena su pupelėmis
INGREDIENTAI: 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti) 1 vienetas paprikų (geltonoji) 200 gramų pupelių 1 vienetas svogūnų 1 kilogramas kalakutienos 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos 300 mililitrų sultinio (vištienos) 400 mililitrų pomidorų pastos (arba tyrelė) 1 vienetas svogūnų laiškų (ryšelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Pupeles užmerkti ...
Receptas. Plovas su kopūstais
INGREDIENTAI: 300 gramų kopūstų 2 vienetai morkų 1 stiklinė ryžių 2 vienetai svogūnų 250 gramų kiaulės faršo 250 gramų jautienos faršo 100 gramų sviesto 2 vienetai sultinio (kubeliai) 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius.
Receptas. Ritos balandėliai
INGREDIENTAI: 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus 3 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas kopūstų (didesnis) šiek tiek laurų lapų 1 stiklinė ryžių (virti) 2 vienetai svogūnų 1 kilogramas kiaulės faršo 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais.
Receptas. Trintų moliūgų užkandis
INGREDIENTAI: 0.5 vieneto citrinų šiek tiek cukraus 7 česnakų šiek tiek imbierų (maltas) šiek tiek kalendrų 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti) 675 gramai moliūgų 1 vienetas paprikų (aitrioji, ankštys) 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai) 75 gramai pomidorų pastos (konservuoti arba švieži) 1 vienetas svogūnų 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek kario 2 valgomieji šaukštai pomidorų pa...
Receptas. Lazanija su grybais
INGREDIENTAI: 200 gramų kiaulienos (faršas) 2 svogūnų 1 morkų 2 pomidorų pastos 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos šiek tiek pipirai (juodi) šiek tiek druskos 2 laurų lapų (lapai) 4 valgomieji šaukštai vandens 200 gramų grybų 100 gramų sūris (fermentinis) šiek tiek lazanijos lakštų ((lakštai)) Paruošimo laikas: Apie 1 val.