Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų raugintų kopūstų
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- šiek tiek prieskonių
- 100 gramų sparaginių pupelių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų raugintų kopūstų
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- šiek tiek prieskonių
- 100 gramų sparaginių pupelių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą