Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų kopūstų (lapai)
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų grybų (šviežūs)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų kopūstų (lapai)
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 500 gramų grybų (šviežūs)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą