REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų kopūstų (lapai)
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų grybų (šviežūs)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti.
    Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
    Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
    Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
    Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
    Patiekti su virtomis bulvėmis.

Autorius: vegetarė

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų kopūstų (lapai)
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų grybų (šviežūs)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti.
    Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
    Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
    Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
    Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
    Patiekti su virtomis bulvėmis.

Autorius: vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų