Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek margarino
- 1.5 kilogramo paprikų
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- 70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės.
Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min.
Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė.
Patiekite su duona.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek margarino
- 1.5 kilogramo paprikų
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- 70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės.
Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu.
Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min.
Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė.
Patiekite su duona.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą