REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek margarino
  • 1.5 kilogramo paprikų
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
    Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės.
    Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu.
    Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.
    Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min.
    Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė.
    Patiekite su duona.
    Skanaus.

Autorius: Airida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek margarino
  • 1.5 kilogramo paprikų
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
    Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės.
    Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu.
    Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje.
    Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min.
    Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė.
    Patiekite su duona.
    Skanaus.

Autorius: Airida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų