INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 1 kilogramas kopūstų (rauginti)
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pomidorų pastos
- 200 gramų kumpio (Biovelos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.
Autorius: Inesa
REKLAMA