REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (rūkyta, milteliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (milteliai)
  • 2 vienetai čili pipirų (pipirai, raudoni)
  • 1 stiklinė prieskonių (Chimichuri)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (rūkyta, milteliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (milteliai)
  • 2 vienetai čili pipirų (pipirai, raudoni)
  • 1 stiklinė prieskonių (Chimichuri)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite jame jautienos faršą, kol jis taps traškus.
    Tuomet sudėkite smulkintą 1 svogūną, 4 česnako skilteles, riekelėmis supjaustytus čili pipirus, paskaninkite druska bei pipirais ir kepinkite apie 6 min., kol pageltonuos svogūnai.
    Pridėkite raudonėlio, paprikos ir čili miltelių.
    Svogūnams suminkštėjus pridėkite pomidorų pastos ir pakaitinkite maišant apie 2 min.
    Tuomet supilkite sultinį ir patroškinkite apie 10-20 min.
    Chimichurri padažui į vieną dubenėlį supilkite likusį aliejų, vyno actą, sudėkite chimichuri prieskonius, 1 smulkintą saldų svogūną, 1 susmulkintą česnako skiltelę ir viską sutrinkite.
    Sudėkit čili troškinį į lėkštes, ant viršaus uždėkite chimichurri padažo ir patiekite su duona.
    Galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų