Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 svogūnų
- 250 gramų silkių
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 sauja razinų
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome norimo stambumo gabalėliais silkę.
Stambiais žiedais supjaustome svogūną ir pakepiname apie 3min. keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
Tuomet sudedame į keptuvę razinas, pomidorų pastą, citrinų bei apelsinų sultis, paskaniname pipirais bei cukrumi,maišant patroškiname apie 2 min. ir paliekame atvėsti.
Gautą masę sudedame ant silkės, apšlakstome likusiu aliejumi ir patiekiame šaltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 svogūnų
- 250 gramų silkių
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 sauja razinų
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome norimo stambumo gabalėliais silkę.
Stambiais žiedais supjaustome svogūną ir pakepiname apie 3min. keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
Tuomet sudedame į keptuvę razinas, pomidorų pastą, citrinų bei apelsinų sultis, paskaniname pipirais bei cukrumi,maišant patroškiname apie 2 min. ir paliekame atvėsti.
Gautą masę sudedame ant silkės, apšlakstome likusiu aliejumi ir patiekiame šaltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą