REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų
- 3 česnakų
- 1 sauja krapų
- 1 vienetas paprikų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 800 gramų midijų
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Midijas nuplauname šaltu vandeniu ir paliekame, kad nusivarvėtų.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname smulkintus česnakus 2-3 minutes.
Po to sudedame smulkintą papriką, bazilikus, krapus ir sudedame midijas. Įmaišome pomidorų pastą, supilame sultinį, vyną ir troškiname apie 15 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies. Įberkite druskytės pagal skonį.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų
- 3 česnakų
- 1 sauja krapų
- 1 vienetas paprikų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 800 gramų midijų
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Midijas nuplauname šaltu vandeniu ir paliekame, kad nusivarvėtų.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname smulkintus česnakus 2-3 minutes.
Po to sudedame smulkintą papriką, bazilikus, krapus ir sudedame midijas. Įmaišome pomidorų pastą, supilame sultinį, vyną ir troškiname apie 15 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies. Įberkite druskytės pagal skonį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą