Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 3 česnakų
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas paprikų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 800 gramų midijų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Midijas nuplauname šaltu vandeniu ir paliekame, kad nusivarvėtų.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname smulkintus česnakus 2-3 minutes.
    Po to sudedame smulkintą papriką, bazilikus, krapus ir sudedame midijas. Įmaišome pomidorų pastą, supilame sultinį, vyną ir troškiname apie 15 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies. Įberkite druskytės pagal skonį.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų
  • 3 česnakų
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas paprikų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 800 gramų midijų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Midijas nuplauname šaltu vandeniu ir paliekame, kad nusivarvėtų.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname smulkintus česnakus 2-3 minutes.
    Po to sudedame smulkintą papriką, bazilikus, krapus ir sudedame midijas. Įmaišome pomidorų pastą, supilame sultinį, vyną ir troškiname apie 15 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies. Įberkite druskytės pagal skonį.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų