Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 3 vienetai morkų
- 500 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek kiaulienos (sultinys užpylimui)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (tiršta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 - 6 porcijos.
Apkepam supjaustytą kiaulieną, kad gerai apskrustų, dedam susmulkintus svoguną, česnaką, kubeliais supjaustytas morkas.
Viską patroškinam, pagardinam druska bei pipirais ir sudedam į molinį indą.
Į tą pačią keptuvę dedam ryžius, pakepinam, supilam pomidorų pastą, viską kartu pakepinam ir supilam į apkeptą mėsytę. Užpilam sultiniu, kad viską apsemtų, paragaujam ir jei trūksta druskos, įdedam pagal skonį. Jei kam patinka, galima dėt aštrųjį pipirą. Uždengiam dangtį, šaunam į orkaitę maždaug 45 minutėms.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 3 vienetai morkų
- 500 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek kiaulienos (sultinys užpylimui)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (tiršta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 - 6 porcijos.
Apkepam supjaustytą kiaulieną, kad gerai apskrustų, dedam susmulkintus svoguną, česnaką, kubeliais supjaustytas morkas.
Viską patroškinam, pagardinam druska bei pipirais ir sudedam į molinį indą.
Į tą pačią keptuvę dedam ryžius, pakepinam, supilam pomidorų pastą, viską kartu pakepinam ir supilam į apkeptą mėsytę. Užpilam sultiniu, kad viską apsemtų, paragaujam ir jei trūksta druskos, įdedam pagal skonį. Jei kam patinka, galima dėt aštrųjį pipirą. Uždengiam dangtį, šaunam į orkaitę maždaug 45 minutėms.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą