REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 7 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
  • 675 gramai moliūgų
  • 1 vienetas paprikų (aitrioji, ankštys)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 75 gramai pomidorų pastos (konservuoti arba švieži)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną bei 3 skilteles smulkinto česnako.
    Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgo minkštimą ir viską patroškinkite, keptuvę uždengus dangčiu.
    Troškinį pagardinkite kmynais, paprikos milteliais, imbieru, kariu, sudėkite smulkintus pomidorus, aitriąją papriką (prieš tai atskyrusi sėklas ir labai smulkiai ją sukapojusi), pomidorų pastą, įberkite truputį cukraus, druskos ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
    Tuomet troškinį pertrinkite ir sumaišykite su likusiu česnaku, šviežiai spaustomis citrinos sultimis bei žalumynais.
    Patiekite su baltos ar plikytos duonos skrebučiais.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 7 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
  • 675 gramai moliūgų
  • 1 vienetas paprikų (aitrioji, ankštys)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 75 gramai pomidorų pastos (konservuoti arba švieži)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną bei 3 skilteles smulkinto česnako.
    Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgo minkštimą ir viską patroškinkite, keptuvę uždengus dangčiu.
    Troškinį pagardinkite kmynais, paprikos milteliais, imbieru, kariu, sudėkite smulkintus pomidorus, aitriąją papriką (prieš tai atskyrusi sėklas ir labai smulkiai ją sukapojusi), pomidorų pastą, įberkite truputį cukraus, druskos ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
    Tuomet troškinį pertrinkite ir sumaišykite su likusiu česnaku, šviežiai spaustomis citrinos sultimis bei žalumynais.
    Patiekite su baltos ar plikytos duonos skrebučiais.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų