Šokoladinis pyragaitis

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

300 g juodo šokolado;
250 g sviesto;
5 kiaušiniai;
2 stiklinės cukraus;
3 a.š. karčios kakavos;
180 g miltų;
100 g „Rududu“.

Gaminimas

Sviestą ir šokoladą ištirpiname. Atvėsiname ir mušame kiaušinius, beriame cukrų, kakavą ir miltus. Gerai išmaišome. Pilame pusę tešlos į skardą. Į tešlą įspaudžiame „Rududu“ įvairiose vietose ir užpilame likusia tešla. Kepame 180˚C orkaitėje apie 25-35 min.

Gairės: Šokoladinis pyragaitis, sviestas, kiaušiniai, kakava, miltai, Rududu.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Varškės apkepas kitaip
Kokosinkinai
 
 
Į viršų