Gardžios keptos bulvės
- Ingredientai
1 agurkas;
700 g bulvių;
2 česnako skiltelės;
prieskoniai;
1 svogūnas.- Gaminimas
-
Bulvės nulupamos, nuplaunamos ir supjaustomos, į keptuvę įpilamas aliejus , įkaitinama ir sudedame bulves kepti, apibarstoma druska (mėgstamais prieskoniais) ir kepant pamaišoma.
Likus 10 min iki kepimo galo sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, pakepama 5 min, tada sudedame smulkiai supjaustytą česnaką, dar keletą minučių pakepame ir išjungiame. Dedame į lėkštę.
Gairės: agurkas, bulvės, česnakas, prieskoniai, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Mamos gaiviosios salotos
| Visus ingredientus smulkiai supjaustyti, o kiaušinius, pomidorus, ridikėlius pjaustyti griežinėliais. Viską... |
Itališkos salotos
| Supjaustome kinišką kopūstą ir išdėliojame lėkštėje, taip pat skiltelėmis supjaustome pomidorą... |
"Rudens pasaka"
| Rudeniška mišrainė Tikra rudens pasaka. Morkas ir bulves išvirti, atvėsinti, nulupti ir... |
Pekino salotos su įvairiomis spalvingomis daržovėmis
| Visas daržoves nuplauname, supjaustome, įspaudžiame citrinos, įpilame alyvuogių aliejaus, česnaką skaniau... |
Žiedinių kopūstų salotos
| Žiedinį kopūstą išskirstome į smulkesnius žiedelius, pomidorą supjaustome (kas kaip norit, kubeliais, ar... |
Krabų ir obuolių mišrainė
| Nulupti supjaustyti obuolius, geriau, kad obuoliai būtų rūgštesni, išvirti nulupti susmulkinti... |
Dėdės Rudenėlio salotos
| Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |
Vitaminų kalnas
| Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname... |
Pekino salotos su vištiena
| Pekino salotą, ananasus, bei be žievelės ir nukaulintą vištieną smulkiai supjaustome. Dedame majonezo, bei... |
Soti mišrainė su daržovėmis
| Visus produktus supjaustyti kubeliais, įdėti prieskonių ir pagardinti majonezu. Skanaus |
Salotos "RUDENĖLIS"
| Razinas nuplikykite. Sutarkuokite morką burokine tarka. Kopūstą išskirstykite mažais žiedynais. Sudėkite... |
Olandiškos salotos
| Išverdame kietai kiaušinius, nulupame, smulkiai supjaustome. Sūrį sutarkuojame, dedame žirnelius,... |
Salotos su duona
| Duoną supjaustome kubeliais ir nedideliam kiekyje aliejaus pakepinam. Sutarkuojam sūrį, išspaudžiam česnaką,... |
Neįprastos salotos
| Vynuoges nuplovus susmulkinam pagal poreikį ( galima pjauti į 4 dalis, naudoti raudonąsias, galima pabandyti ir su... |
PUSLAPIAI:


