Sriuba su voveraitėmis

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

50 ml aliejaus kepimui;
2 bulvės;
2 skiltelės česnako;
1 l daržovių sultinio;
4 vnt kvapių pipirų;
5 g petražolės;
5 g pipirų;
5 g druskos;
1 svogūnas
200 g vištienos;
100 g voveraičių.

Gaminimas

Nuskusti bulves ir morkas. Jas supjaustyti kubeliais. Vištienos file be kauliukų supjaustyti taip pat kubeliais ir viską dėti į verdantį daržovių sultinį ir toliau virti. Česnaką susmulkinti, svogūną kubeliais supjaustyti ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs. Tada dėti nuvalytas, kapotas ir išvirtas voveraites ir dar šiek tiek viską pakepinti. Keptuvėje kepintas voveraites su svogūnais ir česnakais berti į puodą, kur verda bulvės su morkomis ir vištiena. Tada dėti prieskonius ir petražoles pagal savo skonį.

Gairės: aliejus, bulvės, česnakas, daržovių sultinys, kvapūs pipirai, petražolės, pipirai, druska, svogūnas, Vištiena, voveraitės.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Špinatų sriuba
Daržovių sriuba su vištiena
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų