Sriuba su voveraitėmis
- Ingredientai
50 ml aliejaus kepimui;
2 bulvės;
2 skiltelės česnako;
1 l daržovių sultinio;
4 vnt kvapių pipirų;
5 g petražolės;
5 g pipirų;
5 g druskos;
1 svogūnas
200 g vištienos;
100 g voveraičių.- Gaminimas
-
Nuskusti bulves ir morkas. Jas supjaustyti kubeliais. Vištienos file be kauliukų supjaustyti taip pat kubeliais ir viską dėti į verdantį daržovių sultinį ir toliau virti. Česnaką susmulkinti, svogūną kubeliais supjaustyti ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs. Tada dėti nuvalytas, kapotas ir išvirtas voveraites ir dar šiek tiek viską pakepinti. Keptuvėje kepintas voveraites su svogūnais ir česnakais berti į puodą, kur verda bulvės su morkomis ir vištiena. Tada dėti prieskonius ir petražoles pagal savo skonį.
Gairės: aliejus, bulvės, česnakas, daržovių sultinys, kvapūs pipirai, petražolės, pipirai, druska, svogūnas, Vištiena, voveraitės.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Aštri vištienos sriuba
Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui.... |
Daržovių sriuba su pievagrybiais
Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,... |
Raudonoji jūra lėkštėje
Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir... |