Vištienos šaltiena

Įvertinimas: 1 / 5

Ingredientai

400 g vištienos filė arba nukaulėtos mėsos;
želatinos mišinys mėsai;
2 morkos;
1 indelis konservuotų žirnelių arba 1 indelis konservuotų kukurūzų;
petražolės.

Gaminimas

Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Į formą dedame riekelėmis pjaustytą virtą morką, smulkintas petražoles, žirnelius arba kukurūzus. Paruošiame želatinos mišinį. Šis mišinys paruošiamas sumaišant jį su verdančiu vandeniu. Maišomas, kol ištirpsta želatina ir atvėsinamas. Tada dedame mėsą į formą ir apipilame paruoštui atvėsintu želatinos mišiniu mėsai.

Gairės: Vištienos filė, želatinos mišinys, morkos, konservuoti žirneliai, petražolės.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Pyragėliai su kalakutiena ir grybais
 
 
Į viršų