REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Ingos Žuolytės ir jos mylimojo Adomo vestuvių akimirkos (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Praėjusį trečiadienį žiedus sumainė socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Inga Žuolytė ir jos mylimasis Adomas Mikalauskas. Ir nors to visai neplanavo ir nesitikėjo, jų vestuvės susilaukė didžiulio atgarsio – tiek žiniasklaidoje, tiek ir įvairiuose forumuose.

66

Praėjusį trečiadienį žiedus sumainė socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Inga Žuolytė ir jos mylimasis Adomas Mikalauskas. Ir nors to visai neplanavo ir nesitikėjo, jų vestuvės susilaukė didžiulio atgarsio – tiek žiniasklaidoje, tiek ir įvairiuose forumuose.

REKLAMA

Praėjus beveik savaitei po vestuvių, savo nuomone apie tai nusprendė pasidalinti ir pati Inga.

Žinoma moteris „Instagram“ pasidalijo savo nuotrauka iš vestuvių, po kuria rašė:

„Emocijoms nurimus, o diskusijoms apmažėjus, jau turiu noro bei galiu pasisakyti ir aš, nes žinau, kad kažkam tai neabejotinai bus įdomu.

Tad jei kažkam buvo smalsu, kaip į visas replikas, straipsnius ir komentarus reagavome mes su Adomu – niekaip. Pradžioje tam neturėjome sveikatos ir jėgų, o atsigavus galvoje skambėjo tik juokas ir šokių muzika. Bet iš nuogirdų noriu pasidalinti savo požiūriu – kam pasirodė baisu ir neįprasta įkaušę jaunavedžiai – galiu pasakyti, jog man atrodo keistai, kai jiems pavyksta išlikti blaiviems. Nes kada sau leisti daryti viską taip, kaip nori, įskaitant ir „prikvasinimą“, labiau, nei per vestuves, aš nelabai ir įsivaizduoju. O ir šiaip, man visai ne gėda prisipažinti, kad alkoholis per didesnes šventes – mano brolis.

REKLAMA
REKLAMA

Jei kažką nustebino fotografo prigauti jaunosios triusikai iš po suknelės – sveikinu, visada būna pirmas kartas išvysti merginos triusikus. Jei kažkam nepatiko jaunosios kojos – nieko tokio, visada galite žiūrėti į savąsiąs. Jei kažkam pasirodė per daug storių šventės metu ar nepagarba man – galimai pamiršote, kad šventė tai ne jūsų. 

REKLAMA

Bet galiu nuraminti, jog, priešingai, jaučiau tik pagarbą iš susirinkusių svečių, nes iš patirties žinau, jog žmonės daugiausiai turinio į soc. tinklus kelia tada, kai jiems patinka tai, ką mato, ir jaučiasi laimingi, o aš tik džiaugiuosi, jog pati beveik nepraleidusi laiko telefone turėsiu tiek turinio prisiminimams.

Na, o visos kitos hiperbolizuotas ar sukurtos istorijos mano komentaro net nėra vertos. Tik su svečiais juokavome, kad akilūs stebėtojai praleido tiek veiksmo likusio už kadro po 12-tos valandos, kad dėmesį būtumėt tikrai į kitus dalykus nukreipę, o apie veselę kalbėję tik dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

Gerai mane pažįstantys žino, kad aš mėgstu dėmesį. Bet kokį. Tad per vestuves parai laiko tapti labiausiai aptarinėjama bei populiariausia Lietuvos moterimi tikslo neturėjau, bet, kad taip įvyko – man buvo visiškai nauja patirtis, kuri, negaliu sakyt, kad nepatiko. Visgi, pažadu skandalų dirbtinai nekurti.

Vieni žmonės investuoja į keliones, antri – į turtą, o aš esu tas tipažas, kuris investuoja į gerą laiką bei didesnius vakarėlius, nes man geriausias vakarėlis yra tas, kuriame matau, kad linksma ne tik man, bet ir kitiems bei kaifuoju, kai viskam praėjus apie tai galime kalbėtis bei prisiminti dar kelis mėnesius į priekį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl tų pačių priežasčių ir vestuvių šventė buvo tokia, kuri patiktų ne tik man bei mano vyrui, bet ir artimiesiems. Ir tikrai norėjau verkt iš laimės matydama besilinksminančią savo mamą, šokdinamą žavių jaunuolių. O kad pati šventė dar sulaukė ir tokio dėmesio virtualioje erdvėje – mano atveju, buvo tik teigiamas šalutinis efektas, kurio dėka su vyru dar ir anūkams galėsime rodyti ir pasakoti, jog mūsų vestuvių pasaka buvo tokia, apie kurią kalbėjo visa Lietuva.“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora susituokė liepos 22-ąją, sostinės Šv.apaštalų Petro ir Povilio bažnyčioje.

Įspūdingų poros vestuvių nepraleido ir gausybė garsių draugų. Tarp jų – ir vaikelio besilaukianti Karolina Meschino, į šventę atvykusi su mylimuoju OG Version. Šventės nepraleido ir kiti garsūs svečiai – Indrė Trusovė, Kamilė Matkevičienė, Dovilė Urbanaitė, Šarūnas ir Laura Mazalai bei daugelis kitų.

Inga buvo pasipuošusi įspūdinga vienos žinomiausių Lietuvos dizainerių – Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės prekės ženklo „MAS 924“ kurta suknele, o makiažą patikėjo savo ilgametei vizažistei Kamilei Matkevičienei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų