REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris keletą mėnesių manė, kad yra susižadėjusi. Intensyviai ruošėsi vestuvėms, planavo, o kai būsimam vyrui pasakė, kad eina pirkti vestuvinės suknelės, liko šokiruota. Jaunikis pamiršo, kad jai iš viso piršosi.

Moteris keletą mėnesių manė, kad yra susižadėjusi. Intensyviai ruošėsi vestuvėms, planavo, o kai būsimam vyrui pasakė, kad eina pirkti vestuvinės suknelės, liko šokiruota. Jaunikis pamiršo, kad jai iš viso piršosi.

REKLAMA

Savo tapatybės atskleisti nenorėjusi amerikietė savo Facebook pasidalijo sielvartu. Moteris manė, kad jos vaikinas prieš devynis mėnesius jai pasipiršo. Ji ėmė intensyviai ruoštis ruoštis vestuvėms, tačiau kai vaikinui pasakė, kad eina rinktis vestuvinės suknelės, jis iškart pareiškė jai niekad neispiršęs.

Liūdesio apimtos moters įrašas vėliau buvo perpublikuotas „Reddit“.

Istorija daugelį privertė susimąstyti, ar moteris nebus savo vaikino ne taip supratusi, o gal jis tiesiog apsigalvojo ir dabar meluoja.

„Prieš devynis mėnesius jis man pasipiršo. Žiedo jis neturėjo, todėl galvojau, kad tai buvo spontaniškas sprendimas, bet aš dėl tokių dalykų per daug nesijaudinu... Supratau, kad žiedas bus vėliau, ir kad svarbiausia yra tai, kad turime vienas kitą. Jau septynis mėnesius planuoju savo svajonių vestuves. Kai jam pasakiau, kad einu pirkti vestuvinės suknelės, jis į mane pasižiūrėjo taip, lyg būčiau išprotėjusi. Trumpai tariant, jis teigia, kad niekada man nesipiršo! Jis klausė, kodėl turėtų pirštis moteriai, su kuria net nesusitikinėja“, – Facebook rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Į šventę pakvies ir jaunikį

Užuot vyrą palikusi, ji ir toliau tęsia vestuvių planavimą, taip pat ruošiasi į šventę pakviesti ir patį jaunikį.

REKLAMA

„Planuoju slapčia jį pasikviesti į mūsų vestuves ir tiesiog pasižiūrėti, kas bus“, – sako ji.

Neįtikėtina istorija sukėlė nuostabą daugeliui „Reddit“ vartotojų. Jie bandė išsiaiškinti, ar nuotaka yra pamišusi, ar jaunikis meluoja.   

„Nežinau, kas blogiau – ar tai, kad ji ruošiasi slapčia jį atsivilioti į vestuves, kuriose jis dalyvauti nenori, ar tai, kad jis tiesiog meluoja ir apsimetinėja“, – rašė vienas žmogus.

„Aš nebuvau tikra, ar susitikinėju su savo vyru pirmas dvi savaites, bet tai visai kita situacija, nei būti susižadėjus septynis mėnesius. Ji turbūt pasakė ką nors sumanaus ar mielo ir vaikinas juokaudamas pasakė – tekėk už manęs“, – spėjo kita interneto vartotoja.

REKLAMA
REKLAMA

„Šaunuolė! Suplanuok visas vestuves, išleisk tam tūkstančius, visus pasikviesk, o jam tiesiog pasakyk, kad žiūrėsite futbolą. Tikrai baigsis gerai, nesijaudink“, – sarkastiškai rašė dar vienas žmogus.

Tačiau kai kurie žmonės nuotaką gynė – sakė, kad yra ir tokių įžūlių vyrų.

„Mes visi darome prielaidą, kad ji – pamišusi ir nori jį prisivilioti, bet aš esu sutikusi ir draugavusi su tokiais vyrais, kurie tikrai sugebėtų taip elgtis“, – rašė viena moteris.

Vis dėlto, dauguma žmonių nežinojo, kaip interpretuoti tokią istoriją.

„Aš nuoširdžiai negaliu pasakyti, kuris iš jų dviejų yra lunatikas“, – rašė dar vienas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų