REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Ineta Stasiulytė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Jau visai netrukus, nuo gegužės 2 d., TV3 eteryje startuos naujas, įtraukiantis, ekspresyvus ir linksmas šou „galvOK“. Prie laidos vedėjo vairo stos žinomas aktorius Andrius Žiurauskas, o komandų kapitonais taps publikos numylėtiniai Marijus Mikutavičius ir Mantas Katleris.

30

Jau visai netrukus, nuo gegužės 2 d., TV3 eteryje startuos naujas, įtraukiantis, ekspresyvus ir linksmas šou „galvOK“. Prie laidos vedėjo vairo stos žinomas aktorius Andrius Žiurauskas, o komandų kapitonais taps publikos numylėtiniai Marijus Mikutavičius ir Mantas Katleris.

REKLAMA

Pirmaisiais laidos dalyviais taps puikiai pramogų pasaulyje atpažįstami TV veidai – Mindaugas Stasiulis ir Ineta Stasiulytė.

Tiesa, Ineta dar prieš laidą naujienų portalui tv3.lt užsiminė, kad iš tiesų nėra didelė žaidimų gerbėja, tačiau vieną pomėgį ji išties turi, o negana to, pavydi tiems, kurie dar nėra to bandę!

Stasiulytė pasakojo, kad kompanijoje niekuomet nėra ta, kuri siūlytų žaisti įvairiausius žaidimus, tačiau pripažino, kad įsitraukus jai visuomet būna smagu. „Visada dalyvauju tik dėl pačio proceso ir smagumo. Iš tiesų, visą laiką sugadinu žaidimu“, – juokėsi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

O štai šeimoje, jos dukrelės, taip pat mieliausiai renkasi daugiau siužetinius ar procesinius žaidimus, o ne tokius, kurių metu reikėtų rungtyniauti.

REKLAMA

Karantino metu daugybė žmonių įsitraukė ir į kompiuterinius žaidimus, vis dėlto Ineta džiaugėsi, kad tokio įpročio neturi nė vienas jos šeimos narys.

„Mes jų nežaidžiame. Jeigu rimtai kalbant, tai – lygiai tas pats, kas narkomanija, nes tenkinami tie patys poreikiai, kurie tenkinami su alkoholiu ar narkotikais. Tai – lygiai tokia pati ir labai pavojinga priklausomybė“, – savo mintimis dalijosi žinoma aktorė.

O štai paklausta apie pomėgius ar hobius, Ineta neslėpė – kai kas ją domina ir įsitraukti priverčia ypatingai. Tai – serialai.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai mėgstu skandinaviškus serialus, tokius, kaip „Tiltas“ ar „Žmogžudystė“. Net norisi pasakyti tuos pavadinimus. Kas nematė – tiems labai pavydžiu, kad dar gali pažiūrėti. Dar labai mėgstu detektyvus, „sėdžiu“ ant jų. Neseniai pažiūrėjau „Ozarką“wow!“ – rekomendacijomis mielai pasidalijo Ineta.

Žaidime „galvOK“ abu laidos dalyviai – Ineta ir Mindaugas – sulauks daugybės klausimų. Vis dėlto Ineta džiaugėsi, kad gerbėjai į ją įvairiais klausimais nesikreipia – dažniausiai nori kartu įsiamžinti ar tiesiog pasišnekėti.

Tiesa, čia žinoma moteris turi vieną taisyklę: „Jei tuo metu kažką dirbu ar esu užimta, ir žinau, kad dėl tos pauzės ar sustojimo nukentės mano susikaupimas ar renginio pravedimas, kai turiu būti susikoncentravusi į kai kuriuos dalykus, su žodžiu „ne“ būnu išties negailestinga. Bet jei žinau, kad po to turėsiu laiko, visuomet pasakau, kad padarykime tai vėliau. Arba dabar – bet žiauriai greitai (šypteli).“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žaidimo „galvOK“, kuriame jau šį šeštadienį pasirodys ir Mindaugas, išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį.

Kiekvienoje „galvOK“ laidoje dalyvaus po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžysis ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekvieną komandą sudarys kapitonas, jo kviestinis svečias (aktorius, muzikantas ar kitas žinomas asmuo) ir palaikymo komanda, kuri galės padėti savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kurstys piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi, laimėjusi komanda gaus piniginį prizą.

„galvOK“ – jau nuo gegužės 2 d. per TV3 – geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų