REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Visai neseniai princas Harry ir Meghan Markle sukrėtė tiek karališkąją šeimą, tiek ir savo gerbėjus, kai viešai prabilo apie tai, kad planuoja paduoti britų žiniasklaidą į teismą. Vis dėlto pasirodo, kad tokį pyktį žiniasklaidoms atstovams jie laikė ne visuomet.

7

Visai neseniai princas Harry ir Meghan Markle sukrėtė tiek karališkąją šeimą, tiek ir savo gerbėjus, kai viešai prabilo apie tai, kad planuoja paduoti britų žiniasklaidą į teismą. Vis dėlto pasirodo, kad tokį pyktį žiniasklaidoms atstovams jie laikė ne visuomet.

REKLAMA

Viena pramogų pasaulį apšviečiančio leidinio redaktorė Katie Hindt atskleidė, ką Meghan apie tai yra sakiusi anksčiau.

K. Hindt tikina su dabartine hercogiene susipažinusi dar 2013-ųjų lapkritį – tuo metu Markle buvo tik aktorė. Ir nors serialas „Suits“ jau buvo žinomas, pati Katie nieko apie Meghan nebuvo girdėjusi.

Vis dėlto Katie sutiko su Meghan nueiti išgerti šampano bei pasikalbėti apie tai, kodėl jos viena kitai galėtų būti naudingos. „Netrukus tapo aišku, kad Meghan norėtų iškelti savo profilį, net jei tai būtų daroma ir menkame mano 80-ties žodžiu straipsnyje kas savaitę“, – atskleidė žurnalistė.

REKLAMA
REKLAMA

Katie prisiminė, kad tą vakarą jos išties ilgai šnekėjosi ir moteris netrukus suprato, kad Meghan trokšta, jog ši taptų jos drauge. „Atrodė, kad ji man dėkinga už pagalbą, todėl atsisveikindamos mes net apsikabinome“, – pridėjo ji.

REKLAMA

Būtent todėl redaktorė buvo itin nustebusi po paskutinio viešo Markle interviu dokumentinėje juostoje iš kelionės po Afriką. Būtent čia hercogienė papasakojo, kad žiniasklaidos dėmesys kartais tapo tiesiog nepakeliamas.

Primename, kad dar visai neseniai pasirodžiusioje dokumentinėje juostoje M. Markle prabilo apie tai, kad pastarieji mėnesiai buvo beprotiškai sunkūs, o ypatingai tada, kai ji laukėsi. Moteris atskleidė, jog tuomet jautėsi tragiškai, o jos niekas nė nepasiteiravo, kaip ji laikosi iš tiesų.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad į teismą paduodamas „Daily Mail“, „Mail on Sunday“ ir kitus geltonosios spaudos leidinius, Harry siekė parodyti, kad jo žmona nenusipelnė tokios viešos kritikos.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors Harry buvo įspėtas apie tai viešai nekalbėti, kol nebaigs karališkojo turo, jis vis tiek ryžosi šiam žingsniui. Būtent tai sukėlė pasipiktinimą tarp kitų karališkosios šeimos narių, kurie tam nieku gyvu nepritarė.

Apie tai viešai prabilo „Daily Express“ karališkosios šeimos korespondentas Richardas Palmeris. „Niekas iš karališkosios šeimos narių šiuo metu nepalaiko Harry ir Meghan. Net poros asistentai atrodo susigėdę tokių jų veiksmų. Williamas ir Charles nuo jų netgi atsiribojo“, – rašė jis „Twitter“ socialiniame tinkle.

Vėliau žurnalistas pateikė ir kitokių įdomių pastebėjimų. Jo teigimu, viešas Harry laiškas apie jo netenkinančią žiniasklaidą buvo skirtas neapykantai pakurstyti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kodėl Harry laišką paviešino neklausydamas kitų karališkosios šeimos atstovų patarimų, kol kas lieka neaišku. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai Meghan ir Harry užsitraukė ir karalienės neapykantą. 

Anot užsienio žiniasklaidos, Buckinghamo rūmų personalas netgi gavo įspėjimą, kuris praneša, kad visi karalienės svečiai turi būti perspėti, jog apie princą Harry ir M. Markle ši kalbėti nenori.

„Rūmų darbuotojai puikiai supranta, kad Sasekso hercogai yra vienintelė tema, apie kurią kas nors nori šnekėti. Siekiant tai užgesinti, vienas asmuo iš personalo nusprendė pas karalienę atvykusiems svečiams pranešti, kad klausimai apie Harry ir Meghan nėra geriausia tema, jei jie nori palaikyti mandagų ir malonų pokalbį“, – teigė rūmų šaltinis.

REKLAMA

Tai patvirtino ir žurnalistas Quetinas Lettsas, „Twitter“ socialiniame tinkle parašęs, jog vienas jo draugas prieš susitikimą gavo patarimą nešnekėti su ja viena tema. „Apie Brexit? Ne. Apie Sasekso hercogus“, – rašė žurnalistas.

Teigiama, kad toks įspėjimas galėjo ateiti po to, kai M. Markle vietoje to, kad prisijungtų prie karališkosios šeimos atostogų, nusprendė išvykti į Niujorką palaikyti savo artimos draugės, tenisininkės Serenos Williams. Anot artimų šaltinių, karalienė dėl tokio jos sprendimo jautėsi „įskaudinta ir nuliūdinta“, mat tikėjosi praleisti daug gražaus laiko su savo anūkais, o ypatingai – Sasekso hercogų sūnumi Archie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų