REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Cristiano Ronaldo ir Arjen Robben (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

UEFA Čempionų lygoje startuoja atsakomosios aštuntfinalių rungtynės. Antradienį ginklus surems Londono „Arsenal“ ir Miuncheno „Bayern“ bei „Napoli“ ir Madrido „Real“ ekipos.

22

UEFA Čempionų lygoje startuoja atsakomosios aštuntfinalių rungtynės. Antradienį ginklus surems Londono „Arsenal“ ir Miuncheno „Bayern“ bei „Napoli“ ir Madrido „Real“ ekipos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt tradiciškai pateikia trumpą apžvalgą bei futbolo komentatorių mintis prieš artėjančius susitikimus, taip pat kviečiame balsuoti ir išreikšti savo nuomonę.

REKLAMA

Londono „Arsenal“ – Miuncheno „Bayern“

Jau pirmosios šios poros rungtynės, atrodo, apsprendė visus reikalus. Vokiečiai namuose „gunnerius“ suvalgė net 5:1. Du įvarčius tose rungtynėse nugalėtojams pelnė Thiago, po vieną mušė Arjenas Robbenas, Robertas Lewandowskis ir Thomasas Mulleris, o „Arsenal“ gretose pasižymėjo Alexis Sanchezas.

Miuncheno ekipos gretose suspenduotas bus Philippas Lahmas, dėl traumos padėti komandos draugams negalės Jerome`as Boatengas. „Arsenal“ gretose susižeidęs yra Santi Cazorla, nežinia ar rungtyniaus Mesutas Ozilas, Aaronas Ramsey ir Mohamedas Elneny.

REKLAMA
REKLAMA

Nerijus Kesminas: Manau, kad ten jau viskas yra aišku. „Arsenal“, kaip visada, pateko ne ten, kur reikia. Aš sakyčiau, kad jų bėda yra ta, kad pagauna blogą varžovą net tada, kai užima pirmąją vietą grupėje. Tas rezultatas 5:1, manau, visiškai eliminuoja klausimą. Viskas baigsis taip, kaip ir turi baigtis. Teoriniai šansai yra visada, bet manau, kad „Bayern“ yra kitame etape ir šitą temą galime uždaryti.

Rytis Vyšniauskas: Liaudiškai sakant, „mušta korta“. „Bayern“ yra Vokietijos futbolo filosofijos veidas, tai yra geležinės drausmės komanda, kuri „nepjauna grybo“. Kad jie praleistų keturis įvarčius, kad jie atsipalaiduotų, kad neprofesionaliai pažiūrėtų į rungtynes – neįmanoma. Nematau aš to. Jokių šansų „Arsenal“. Jei tikiu, kad „Barca“ namie Paryžių gali nukalt keturiais įvarčiais, čia – be variantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Napoli“ – Madrido „Real“

Nors Madride pirmieji mušė italai, kai pasižymėjo Lorenzo Insigne, vėliau „karališkasis klubas“ atsakė trimis įvarčiais, kuriuos mušė Karimas Benzema, Toni Kroosas ir Casemiro. Nors pralaimėjimas išvykoje 3:1 buvo skaudus, tačiau „Napoli“ ekipos nurašyti anksčiau laiko negalima.

Atsakomosiose rungtynėse Madrido „Real“ komandoje negalės rungtyniauti traumuoti Raphaelis Varane ir Fabio Coentrao, Italijos ekipoje rimtesnių netekčių nėra, tačiau abejojama dėl Allano sveikatos būklės.

REKLAMA

Nerijus Kesminas: Sakyčiau, kad „Napoli“ yra komanda, kuri gali įmušti ir čia išskirčiau išvykoje įmušto įvarčio svarbą. Tarkime, jeigu „Napoli“ įmuša anksti, darosi karšta ir tada jau negali žinoti. Aišku, kad favoritas yra „Real“, aišku, kad ta komanda, tikriausiai, yra visais parametrais stipresnė už „Napoli“, bet čia nesakyčiau, kad viskas yra aišku.

Rytis Vyšniauskas: Čia gali būti visai įdomu. Matėme „La Liga“ čempionate, kad paskutinėse keliose „Real“ rungtynėse žaidimas tikrai neįtikina. Jie praleidžia tris nuo Las Palmaso, praleido nuo „Villarreal“, kur tik paskutinėmis minutėmis pabudo ir pradėjo žaisti futbolą, bet iki tol buvo visiška stagnacija aikštėje. Visa tai leidžia manyti, kad „Napoli“ turi šansus. Prisiminkime, kad „Napoli“ komanda yra stipri, jie turėjo ilgą nepralaimėtų rungtynių seriją, muša daug įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų