REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių leidinys „Bild“ sudarė sąrašą lyderių, kurie šiais metais galėtų „gerokai sugadinti nuotaiką“.

Vokiečių leidinys „Bild“ sudarė sąrašą lyderių, kurie šiais metais galėtų „gerokai sugadinti nuotaiką“.

REKLAMA

Pagrindiniu „blogiečiu“ įvardijamas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Leidinyje primenama Rusijos agresija Ukrainos rytuose ir karas Sirijoje, o taip pat pažymėta potenciali jos grėsmė dėl turimo didžiausio pasaulyje branduolinių ginklų arsenalo.

Grėsmę, anot vokiečių leidinio, V. Putinas gali kelti destabilizuojant situaciją Europos šalyse ir programišių išpuoliais, kuriuos taip pat organizuoja Kremlius.

Antrasis šiame sąraše įrašytas Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas, kuris norėtų grąžinti mirties bausmę, užgrobė savo šalyje absoliučią valdžią ir didina bedugnę tarp Turkijos ir Europos Sąjungos.

Trečiojoje vietoje – branduolines ambicijas demonstruojantis Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas, ne sykį gąsdinęs visą pasaulį branduoliniu išpuoliu.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtoji vieta skirta 2016-aisiais savo pasisakymais apie ir brutaliais metodais pagarsėjusiam Rodrigo Duterte. Jis praėjusiais metais spėjo prisipažinti asmeniškai žudęs „banditus“, grasino žurnalistams ir „pasiuntęs“ JAV prezidentą, atsigręžė į Rusiją.

REKLAMA

Penktoji vieta skiriama dar potencialiai į valdžią pretenduojančiai prancūzų nacionalistų lyderei Marine Le Pen, kuri taip pat pasisako už mirties bausmės atstatymą. Be to ji siejama su Kremliumi, norėtų vėl grąžinti frankus ir grasina sugriauti Europos Sąjungą.

Šeštojoje vietoje atsidūrė Sirijos diktatorius Basharas al Assadas, kuris jau daugiau nei penkerius metus naikina savo šalies piliečius vardan savo valdžios režimo išlaikymo šalyje.

Septintoje vietoje – teroristinės organizacijos „Islamo valstybės“ lyderis Abu Bakhras al Bagdadis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų