• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien ir rytoj tęsis UEFA Čempionų lygos varžybos. Stipriausi Europos klubai žais pirmo etapo trečio turo mačus. Keturis jų rodys „Viasat Sport Baltic“ (VSB) ir TV6 kanalai.

Šiandien ir rytoj tęsis UEFA Čempionų lygos varžybos. Stipriausi Europos klubai žais pirmo etapo trečio turo mačus. Keturis jų rodys „Viasat Sport Baltic“ (VSB) ir TV6 kanalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiulį susidomėjimą kelia rytoj vyksiančios Paryžiaus „Saint-Germain“ rungtynės su Madrido „Real“. Abi komandos A grupėje iškovojo po dvi pergales ir tvirtai pirmauja. Ir PSG, ir „Real“ futbolininkai šį sezoną nusiteikę pakovoti dėl Čempionų lygos trofėjaus.

REKLAMA

Prancūzijos ir Ispanijos futbolo milžinai pirmose dvejose rungtynėse nepatyrė jokių sunkumų. PSG 2:0 įveikė „Malmo“ ir 3:0 – Donecko „Šachtar“ klubą. Madrido ekipa šiuos varžovus nugalėjo atitinkamai 2:0 ir 4:0.

Trečiadienio dvikova bus ypatinga Prancūzijos komandos žaidėjui argentiniečiui Angeliui di Mariai, kuris anksčiau gynė „Real“ garbę. Ekipos tarpusavyje nerungtyniavo nuo 1994 metų.

„Saint-Germain“ užtikrintai pirmauja Prancūzijos pirmenybėse – per 10 turų prarado tik keturis taškus. „Real“ Ispanijos čempionate pirmąją poziciją dalijasi su Vigo „Celta“ ir „Barcelona“.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį ietis sukryžiuos Londono „Arsenal“ su Miuncheno „Bayern“. „Kanonieriams“ žūtbūt reikalinga pergalė, kad jų padėtis netaptų kritiška. Taškų neturintys Arsene'o Wengero auklėtiniai netikėtai 1:2 nusileido Zagrebo „Dinamo“ ir 2:3 Pirėjo „Olympiakos“ klubams. Tuo tarpu „Bayern“ šias komandas palaužė atitinkamai 5:0 ir 3:0.

Ir „Arsenal“, ir „Bayern“ pastaruoju metu yra puikios sportinės formos. Abi ekipos įspūdingai žaidžia savo šalių čempionatuose. „Bayern“ laimėjo visas pirmąsias devynerias rungtynes. „Arsenal“ Anglijoje žengia antras. Bavarai eliminavo „kanonierius“ aštuntfinalyje ir 2013, ir 2014 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mūsų kaimynai Borisovo BATE futbolininkai, praėjusiame ture sensacingai nukovę „Roma“ ekipą, 3:2, šiandien bandys mesti iššūkį „Barcelona“ klubui. E grupėje „Barca“ surinko keturis taškus, Leverkuzeno „Bayer“ ir BATE – po tris, o „Roma” pelnė tik vieną.

Maskvos CSKA rytoj namie priims „Manchester United“ komandą. B grupėje visi klubai žengia koja kojon. Po tris taškus turi ne tik šios ekipos, bet ir Eindhoveno PSV bei „Wolfsburg“.

Transliacijų tvarkaraštis: spalio 20 d. 21.35 val. BATE – „Barcelona“ (VSB; tiesiogiai), 23.45 val. „Arsenal“ – „Bayern“ (VSB; vaizdo įrašas), 21 d. 21.35 val. CSKA – „Manchester United“ (VSB; tiesiogiai), 21.35 val. PSG – „Real“ (TV6; tiesiogiai), 23.45 val. PSG – „Real“ (VSB; vaizdo įrašas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų