REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nors esate darbštūs iš prigimties, ateinančiais metais dėl savo tikslų teks sunkiai dirbti. Taip pat turėsite įrodyti, kad esate darbštus, nes kitu atveju pastangos nueis veltui. Nuo metų vidurio jūsų darbai palengvės, o užduočių pobūdis gali šiek tiek pasikeisti.

Avinas Nors esate darbštūs iš prigimties, ateinančiais metais dėl savo tikslų teks sunkiai dirbti. Taip pat turėsite įrodyti, kad esate darbštus, nes kitu atveju pastangos nueis veltui. Nuo metų vidurio jūsų darbai palengvės, o užduočių pobūdis gali šiek tiek pasikeisti.

REKLAMA

Jautis Jūsų karjera turėtų kostytis gerai nepaisant to, ar turite savo verslą, ar dirbate samdomu darbuotoju. Ne tik judėsite į priekį savo tikslų atžvilgiu, bet jums tiesiog seksis geriau nei kitiems. Vyresnieji kolegos jus palaikys, parodys jums naujas galimybes. Taigi, galite tikėtis savo darbe pasiekti naujas aukštumas. Jus šiame kelyje taip pat palaikys šeima ir draugai. Gali būti, jog pakeisite darbą į geresnį.

Dvyniai Tai jums bus tiesiog puikūs metai. Verslininkams 2014-ieji visko atneš labai daug, o profesionalai galės džiaugtis pasiekimais ir įvykdytomis užduotimis. Sulauksite daug palaikymo ir pagalbos. Tačiau jums seksis kur kas prasčiau, jei jūsų veikla susijusi su vertybiniais popieriais – tikėkitės ir gerų, ir blogų dienų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Jūsų karjeros perspektyvų grafikas 2014 metams atrodo tikrai gerai. Esate sąžiningi darbuotojai, dirbate ne dėl šlovės, galios ar pinigų, o dėl to, kad vertinate patį darbą. Ateinančias metais jums tikrai pavyks patobulėti savo srityje. Turėsite galimybių susipažinti ir bendrauti su įtakingais asmenimis, sulauksite jų paramos. Tikėtina, kad pavyks gauti verslo pasiūlymų iš valdžios dėl produktų ar paslaugų tiekimo. Nepamirškite padėti vargšams ir tiems, kuriems šiuo metu sekasi ne taip gerai kaip jums - taip pelnysite paramą ir apsitikėjimą.

REKLAMA

Liūtas Jums visada sekasi darbe - nesustojate tol, kol nepasiekiate užsibrėžto tikslo. 2014 metai jums taip pat žada labai daug gerų dalykų, susijusių su darbu ir karjera. Verslininkai leisis į tolimas keliones, kurios atneš gerų rezultatų. Samdomi darbuotojai sulauks gerų darbo įvertinimų. Visas sektorius, kuriame dirbsite, sulauks sėkmės tuo atveju, jei priimsite teisingus sprendimus ir susitiksite su reikiamais žmonėmis. Nors jūsų kelyje gali pasitaikyti kliūčių, jas ateinančiais metais tikrai įveiksite.

Mergelė Jūs mėgstate dirbti – tai ne tik noras užbaigti tai, kas pradėta, bet ir paprastas atsidavimas ir net aistra darbui. 2014 metais darbe turėtumėte daug pasiekti. Jums gerai seksis atlikti užduotis, gausite daug naudos. Vis tik verta pabrėžti, kad samdomiems darbuotojams turėti sektis visus metus, o verslo atstovams sėkmingesnė nus antroji metų pusė. Tačiau neužsimirškite – stenkites nenutolti nuo realybės. Tai leis išlaikyti blaivų protą ir priimti racionalius sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Esate vertinami kaip intelektualūs asmenys, kurie geba teisingai pasirinkti ir galiausiai pasiekia aukštas pozicijas. Karjera šiais metais jums jokių problemų nekels. Užduotis atlikti seksis gerai, gali pasitaikyti galimybė pakeisti darbą. Jūsų kelyje tikėtina ir papildomo darbo galimybė – tai kartu bus ir išbandymas, ar sugebate gerai susitvarkyti su krūviu. Šį iššūkį jums pavyks įveikti. Verslininkai turėtų būti atsargūs priimdami svarbius sprendimus – jie gali atnešti neigiamų pasekmių ir sukelti problemų.

Skorpionas Karjeros pokyčiai pirmojoje 2014 metų pusėje bus lėti, bet nuo liepos mėnesio išgirsite daug gerų naujienų. Pastangos iš pradžių neduos vaisių ir būsite nusiminę. Tačiau neturėtumėte prarasti vilties ir laukite tinkamo momento. Nesitikėkite, kad kad viskas vyks greitai; turėsite labai pasistengti tam, kad pasiektumėte norimus rezultatus. Tačiau antroji metų pusė jums atlygins už visus vargus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jūsų laukia labai produktyvūs metai. Pastangos ir sunkus darbas siekiant tikslų jums atneš pagyrimus ir apdovanojimus. Galite tikėtis ir paaukštinimo, kelionių darbo reikalais. Verslininkai turėtų pajusti pajamų padidėjimą, užduočių pasiskirstymą per visus metus. Turite darbus atlikti laiku ir neatidėlioti.

Ožiaragis Ateinantys metai darbe jums nebus lengvi. Teks susidurti su problemomis – nesvarbu, kiek stengsitės, nuolat kils klausimai ir sunkumai, kurie trukdys jums užbaigti pradėtas užduotis. Tai vadovams gali sudaryti neigiamą įspūdį apie jus. Būkite ypatingai atsargūs birželio ir liepos mėnesiais, nes tuo metu gali įvykti rimtų pokyčių darbe.

REKLAMA

Vandenis Jūsų karjeros srityje 2014 metais laukia daug gerų naujienų. Tikėtina, jog turėsite galimybę pakeisti darbą. Tie, kurie dirbs su dideliais projektais, turės sunkiai padirbėti tam, kad visi pastebėtų jų pasiekimus ir indėlį. Verslininkai sulauks pagalbos iš šeimos ir draugų. Šiais metais teks daug keliauti - tai taip pat atneš ir pastebimos naudos.

Žuvys Karjera ateinančiais metais jums bus tikras iššūkis. Rezultatų teks nuolat laukti, o daugelis jūsų pastangų nueis veltui. Nors ir stengsitės, planetų išsidėstymas vis tik bus jums nepalankus. Geriausia būtų daryti tai, ką visada darote ir nepasiduoti po pirmų nesėkmių. Viskas pamažu pradės keistis į gerąją pusę. Lapkritį tikėtinas akivaizdus situacijos pagerėjimas.

www.astrocamp.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų