REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šilutės rajono policijos pareigūnams įkliuvo vogtus naftos produktus gabenęs Šilutės rajono gyventojas.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienio naktį Vilkyčių gyvenvietėje, Šilutės rajone, patruliavę pareigūnai patikrinti sustabdė automobilį „Fiat Multipla“. Automobiliu vienas važiavo penkiasdešimtmetis Šilutės rajono gyventojas V. B.

REKLAMA

Apžiūrint transporto priemonę pareigūnams įtarimų sukėlė gabenamos plastikinės talpyklos. Iš viso automobilyje jų buvo 14, po 30 litrų talpos, pilnų skysčio, turinčio naftos produktams būdingą kvapą.

Paklaustas apie krovinį vairuotojas paaiškino gabenąs dyzeliną, tačiau įsigijimo dokumentų, teigė, negalįs pateikti.

Patruliai pastebėjo, kad induose esantis skystis šiek tiek skiriasi nuo įprasto dyzelino. Įtardami, jog gabenami naftos produktai gali būti vogti, pareigūnai vairuotoją su kroviniu pristatė į policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA

Apklausus vyriškį policijoje paaiškėjo, kad tai vienos naftos produktų gamyba užsiimančios įmonės darbuotojas. Pareigūnai turėjo pagrindo manyti, kad krovinys ir buvo gabenamas iš vyro darbovietės.

Ankstyvą rytą buvo susisiekta su įmonės vadovais, kurie netruko pastebėti, kad iš įmonės dujų kondensato talpyklos, esančios Vilkyčiuose, dingo apie 420 litrų kondensato. Šis naftos produktas, kuris išskiriamas kuro gamybos metu, dažniausiai naudojamas kaip kuras krosnims.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas, o galimai vogtus naftos produktus gabenusiam vairuotojui pareikštas įtarimas.

Šilutiškis netrukus prisipažino vogęs kondensatą iš darbovietės. Policijos pareigūnai aiškinasi, ar vyras veikė vienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų