REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Davidas Coulthardas nusprendė baigti savo karjerą aukščiausio lygio automobilių lenktynėse. Buvęs „McLaren“ ir „Red Bull“ komandų pilotas perėjo į Vokietijos kėbulinių automobilių čempionatą (Deutsche Tourenwagen Masters arba DTM) po to, kai jo 247 varžybas trukęs pasirodymas „Formulės 1“ lenktynėse baigėsi prieš ketverius metus.

REKLAMA
REKLAMA

41-erių metų buvęs lenktynininkas šiuo metu taip pat dirba komentatoriumi BBC televizijos „Formulės 1“ transliacijose ir apžvalginėse laidose. Kaip skelbiama „Mercedes-Benz“ išplatintame pranešime, karjerą DTM lenktynėse jis baigs po finalinių sezono varžybų, kurios vyks šį savaitgalį Hokenhaimo trasoje.

REKLAMA

„Šis savaitgalis bus mano paskutinė galimybė sudalyvauti tokio lygio varžybose, kadangi po to aš baigsiu savo pasirodymą DTM ir visą dėmesį skirsiu verslo sritims, tiesiogiai nesusijusioms su lenktynėmis. Savaime suprantama, daugiau laiko teks ir mano šeimai“, − sakė D. Coulthardas.

Savo ruožtu Michaelis Schumacheris patikino, kad taip pat visiškai pasitrauks iš aukščiausio lygio automobilių sporto, po to, kai kitą mėnesį Brazilijoje baigsis jo sugrįžimo į „Formulę 1“ etapas.

„Kalbant apie emocijas, greitį ir technologinį užbaigtumą, „Formulė 1“ suteikia man maksimumą. Bet kuris kitas automobilis tiesiog negalėtų duoti man to paties, todėl aš visiškai baigiu dalyvavimą varžybose“, − kalbėjo jis duodamas interviu Italijos dienraščiui „La Gazzetta dello Sport“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų