REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vasaros skrydžiu sezonu didins reisų iš Rygos oro uosto į Amsterdamą ir Briuselį skaičių.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gausas teigė, kad darbo dienomis skrydžiai bus vykdomi dukart per dieną, todėl keleiviai galės nuskristi į Amsterdamą ir Briuselį ir grįžti tą pačią dieną. Šeštadieniais ir sekmadieniais bus vykdoma po vieną skrydį.

REKLAMA

Oro bendrovė nuo kovo 25 d. iš Rygos į Amsterdamą skraidys 12 kartų per savaitę. Pernai šiuo maršrutu buvo skrendama 7 kartus per savaitę. Iš Latvijos sostinės į Briuselį „airBaltic“ lėktuvai vyks taip pat 12 kartų per savaitę – penkiais skrydžiais per savaitę daugiau nei tuo pačiu metu pernai. Bilietai į vieną pusę kainuoja nuo 221 lito, įskaitant mokesčius.

Vasaros skrydžių sezonu tarp Vilniaus ir Rygos „airBaltic“ planuoja vykdyti 49 skrydžius per savaitę – po 7 skrydžius kasdien, todėl keleiviai galės naudotis patogiais jungtiniais skrydžiais į daugiau nei 60 „airBaltic“ tinklo krypčių.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų