REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Merginos atidžiai domisi jų kasdienybe, taip pat skaičiuoja jų mylimąsias. Tiesa, neretai susipainioja tarp jų skaičiaus ir vardų, tačiau viena aišku – jie populiarūs, patrauklūs ir veda dailiosios lyties atstoves iš proto. Balsas.lt kviečia išrinkti Lietuvos pramogų pasaulio geidžiamiausią jaunikį.

Merginos atidžiai domisi jų kasdienybe, taip pat skaičiuoja jų mylimąsias. Tiesa, neretai susipainioja tarp jų skaičiaus ir vardų, tačiau viena aišku – jie populiarūs, patrauklūs ir veda dailiosios lyties atstoves iš proto. Balsas.lt kviečia išrinkti Lietuvos pramogų pasaulio geidžiamiausią jaunikį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


1. Vytautas Rumšas, aktorius

Vytautas Rumšas (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas) (nuotr. Balsas.lt)1. Vytautas Rumšas (Ruslano Kondratjevo nuotr.)

Jo sąskaitoje jau yra viena santuoka, tačiau nesėkminga. Patraukliam vyrui tai netrukdo toliau džiaugtis gyvenimu ir įsimylėti iš naujo. Jau kurį laiką jam draugiją palaiko žavi manekenė.

REKLAMA

2. Egmontas Bžeskas, prodiuseris

Iniciatyvos ambasadorius Lietuvoje Egmontas Bžeskas (nuotr. Balsas.lt) 2. Egmontas Bžeskas (nuotr. Balsas.lt)

Jis ne kartą buvo tituluotas gražiausiu Lietuvos vyru. Įdomu, ar šį kartą dailiosios lyties atstovės vėl jam skirs daugiausiai balsų. Charizmatiškas muzikos prodiuseris niekada nestokojo moterų dėmesio.

3. Vaidas Baumila, atlikėjas

Vaidas Baumila, Mykolo Ambrazo nuotr. (nuotr. Balsas.lt)3. Vaidas Baumila (nuotr. Balsas.lt)

Tarp Lietuvos ir Škotijos – taip dabar gyvena atlikėjas. Svetur studijuojantis vaikinas laiko atranda sugrįžti į tėvynę ir dovanoja šaunius pasirodymus savo gerbėjams. Pastarųjų gretose itin daug merginų, kurios pripažįsta, kad Vaidas – labai seksualus.

REKLAMA
REKLAMA

4. Marius Jampolskis, aktorius

Marius Jampolskis (Eltos neetatinio korespondento nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)4. Marius Jampolskis  (nuotr. Balsas.lt)

Jis talentingas: spėja vaidinti teatre, televizijos serialuose ir vesti laidas.  Šmaikštusis aktorius nemėgsta atskleisti savo asmeninio gyvenimo detalių, tačiau jau kuris laikas jo veidą puošia šypsena, išduodanti, kad vaikinas yra įsimylėjęs.

5. Andrius Butkus, šokėjas

Andrius Butkus (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)5. Andrius Butkus (LNK nuotr.)

Moterys turėjo puikią progą apžiūrėti, mėgautis ir įvertinti jo sugebėjimus šokių aikštelėje. Buvęs televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyvis džiugino kitus savo itin seksualiu kūnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Donatas Montvydas, dainininkas

Donatas Montvydas (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)6. Donatas Montvydas (TV3 nuotr.)

Jaunas, energingas ir talentingas atlikėjas visada mandagus. Jis, kitaip negu kiti pramogų šou verslo atstovai, negarsėja skandalais. Jau kurį laiką savo dėmesį vaikinas skiria mylimajai Veronikai.

7. Deividas Meškauskas, šokėjas

D. Meškauskas(nuotr. Fotodiena.lt/T. Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)7. D. Meškauskas nuotr. Fotodiena.lt/T. Lukšio)

Jis dalyvavo televizijos šokių projektuose, pelnė nemažai žiūrovų simpatijų. Kaip žinia, turi vaiką su buvusia mylimąja, atlikėja Rūta Ščiogolovaite. Buvo spėjęs jai ir pasipiršti, tačiau vis dėlto pora pasuko skirtingais keliais. Deivido gerbėjos gali džiaugtis – jo širdis kol kas laisva.

REKLAMA

8. Jogaila Morkūnas, televizijos laidų vedėjas

Jogaila Morkūnas į šou verslą pateko vos 16 metų (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)8. Jogaila Morkūnas  (nuotr. SCANPIX)

Jo populiarumas tarp moterų negęsta: jis žavi savo iškalbingumu ir geru humoro jausmu. Tiesa, šiuo metu vyro širdį užkariavusi dizainerė Austėja Jablonskytė.

9. Rolandas Skaisgirys, prodiuseris

Serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys (nuotr. Balsas.lt) (nuotr. Balsas.lt)9. Rolandas Skaisgirys (nuotr. Balsas.lt)

Televizijos serialų prodiuserį būtų galima vadinti darboholiku: vyras Lietuvos auditorijai kas kartą parengia malonių staigmenų - meilės serialų. Buvo vedęs, tačiau dabar gyvena atskirai. Jį galima pamatyti patrauklių merginų būryje.

REKLAMA

10. Linas Kleiza, krepšininkas

Linas Kleiza (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas) (nuotr. Balsas.lt)10. Linas Kleiza (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas)

Visada daug dėmesio iš moterų sulaukiantis sportininkas teigia, kad jo širdis laisva, tačiau neseniai nuskambėjęs skandalas dėl draugijos su žavia mergina, kuri neva yra futbolininko mylimoji, sukelia abejonių. Gal krepšininkas visgi turi mylimąją? Kaip ten bebūtų, jam tai netrukdo būti patraukliausiu šalies vyru.

11. Ričardas Berankis, tenisininkas

(nuotr. SCANPIX) R. Berankis (nuotr. Balsas.lt)11. Ričardas Berankis (nuotr. SCANPIX)

Jaunas ir perspektyvus sportininkas ne kartą teigė, kad merginoms paprasčiausiai neturi laiko. Tačiau savo atkaklumu ir talentu žavi savo gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

12. Radži, dainininkas

Radži (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)12. Radži (LNK nuotr.)

Jis vienas skandalingiausių atlikėjų visoje Lietuvoje. Vyras gali pasigirti tuo, kad visada sulaukia daug merginų dėmesio. Jų sąrašuose: ir paauglės, ir vyresnio amžiaus moterys. Buvo atveju, kada dailiosios lyties atstovės kone persekiojo patrauklų pramogų šou verslo atstovą.

13. Egidijus Dragūnas, atlikėjas

 

 E. Dragūnas (ELTA nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) 13. E. Dragūnas (ELTA nuotr.)

 

Jis mėgsta manekenes ir jos mėgsta Egidijų Dragūną, tačiau šiuo metu vyro širdis priklauso mylimajai Eleonorai. Skandalingas dainininkas koncertuose visada sulaukia didelio gerbėjų dėmesio.

REKLAMA

14. Ramūnas Rudokas, aktorius

Ramūnas Rudokas (TV3 nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)14. Ramūnas Rudokas (TV3 nuotr.)

Žodžio kišenėje neieškantis ir šmaikštus televizijos laidų vedėjas traukia moteris kaip magnetas. Vienos neatsispiria jo kūno patrauklumui, kitos - jo humoro jausmui.

 

15. Deivydas Zvonkus, dainininkas

 

Deivydas Zvonkus (Balsas.lt/Laura Butkutė) (nuotr. Balsas.lt)15. Deivydas Zvonkus (nuotr. Balsas.lt)

Buvęs grupės „Yva“ lyderės Natalijos Zvonkės vyras, kompozitorius Deivydas labai išrankus. Jis ne kartą minėjo, kad jam patinka pasitikinčios savimi moterys.

 

16. Alanas Chošnau, dainininkas

Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.) (nuotr. Balsas.lt) 16. Alanas Chošnau (Ruslano Kondratjevo nuotr.)

Jis lepina moteris komplimentais ir draugiškumu. Atlikėjas jas taip pat žavi humoro jausmu ir išskirtiniu juoku. Po išsiskyrimo su buvusia vadybininke Aida Žiliūte, vyro širdis laisva.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų