REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar du lietuviai antradienį iškovojo pergales Italijoje vykstančio 2008 metų Pekino (Kinija) vasaros olimpinių žaidynių Europos zonos bokso atrankos turnyro aštuntfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Svorio kategorijoje iki 64 kg Egidijus Kavaliauskas 17:9 nugalėjo baltarusį Aslanbeką Kozajevą ir trečiadienį ketvirtfinalyje susitiks su kroatu Borisu Kataliničiumi, kuris 10:5 įveikė čeką Zdeneką Chladeką.

REKLAMA

Svorio kategorijos iki 91 kg turnyre Vitalijus Subačius aštuntfinalyje 21:8 įrodė savo pranašumą prieš makedoną Xanį Nasį ir dėl vietos pusfinalyje kovos su baltarusiu Viktoru Zujevu, kuriam trečiadienį įskaityta pergalė prieš Filippou Mihalisą iš Kipro.

Trečiadienį ketvirtfinalyje kovos ir dar du lietuviai - Vitalijus Solovjovas (iki 54 kg) išmėgins jėgas su Moldovos boksininku Viačeslavu Gojanu, o Jaroslavas Jakšto (virš 91 kg) surems pirštines su Airijos boksininku Catahalu McMonagele`u.

REKLAMA
REKLAMA

Nesėkmes antradienio vakarinėse varžybose patyrė ir iš turnyro pasitraukė dar du lietuviai - Vaidas Zubrikovas (iki 57 kg) jau trečiajame raunde turėjo pripažinti vokiečio Wilhelmo Gratschowo pranašumą, o Donatas Bondorovas (iki 75 kg) 13:25 nusileido armėnui Andranikui Hakobianui.

Anksčiau nesėkmes patyrė ir iš turnyro pasitraukė Janas Romanovskis (iki 69 kg), Marius Vyšniauskas (iki 48 kg) ir Aurimas Naužius (iki 60 kg).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų