REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimas ne tik parūpino atidirbimo dieną – vasario 16-ąją – vienos iš katalikiškiausių pasaulio šalių žmonėms, dirbantiems daugiausia už „minimumą“, „juodai“, dargi dažniausiai „į minusą“ (nėrai vartojimo). Ką, pavyzdžiui, papildomai duos sekretorės, darbininko atvykimas į darbą prastovinčioje įmonėje? Papildomus CO2 išmetimus ir pinigus – kai mokama už valandas. Tokių daug.

REKLAMA
REKLAMA

Seimas sesiją baigia gruodžio 23 dieną, ketvirtadienį. Kodėl ne gruodžio 30-ąją, kaip visi mokesčių mokėtojai? Nėra kas veikti? Problemų valstybėje maža?

REKLAMA

Penktadienis, gruodžio 24-oji, turėtų būti skirtas darbui frakcijose ir komitetuose, o ne „darbui su rinkėjais“, ponai. Nėra ką aptarti? O gal susirinksite „atidirbti“ už Šv. Kūčias vasario 19-ąją? Pažiūrėsim, patikrinsim. Galiu duot kirsti galvą: bus nemažai tabelyje neužfiksuotų pravaikštų.

Beje, ar Seimo nariai privalo kaip nors pasiteisinti, bent atsiskaityti už praleistą posėdį? Pinigėliai atlyginimams – ne „minimumas“, dar keli tūkstantėliai už šratinukus ir kitas papildomas išlaidas, dar nemokamas važiavimas visuomeniniu transportu (ar besinaudojat?).

Visa tai – iš tautos pripildomo ir dar prisiskolinto lovio. Pagal partinius sąrašus.

Jukš į Malaiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų