REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys, konservatorius Paulius Saudargas pranešė apie jam nustatytą teigiamą Covid-19 testą.

Seimo narys, konservatorius Paulius Saudargas pranešė apie jam nustatytą teigiamą Covid-19 testą.

REKLAMA

Kaip socialinėje paskyroje rašė politikas, pirmuosius simpotomus politikas pajuto antradienį, vienas iš pagrindinių simptomų – pakilusi temperatūra, lengvas gerklės skausmas.

„Man COVID-19. Bandant susigyventi su šia mintim padėliosiu, kaip viskas buvo ir yra. Antradienį pajutau simptomus - ėmė kilti temperatūra, atsirado labai nedidelis gerklės skausmas, vos vos kosulys ir užgulusi nosis. Jei ne prasidėjęs karščiavimas, gal net nebūčiau labai dėmesio atkreipęs. Kaip tyčia, "padrąsinimui" gavome informacijos apie šeimos nario sąlytį su nustatytu covidiniu“, – rašė P. Saudargas.

Be to, politikas pasakoja, kad prisiskambinti į Karšąją liniją buvo išties sudėtinga.

„Puoliau skambyt karštąja koronos linija. Visi, kas matėmės šeimos rate rizikos dienomis - izoliavomės. Po 43-čio nesėkmingo karto ėmiausi privačių klinikų. "Vilniuje - po savaitės"... Atsisveikinau. Pagalvojęs vėl skambinu. "Ok, ne Vilniuje, bet kur Lietuvoje, atvažiuosiu". Po pauzės: "Bet kur Lietuvoje - po savaitės". Po savaitės! Registruojuosi. Išgyvenu gerb. A. Tapino aprašytųjų simptomų naktį. Pasikartoju kaulų laužymą ir "žvalų" rytą. Skambinu 1808 toliau. 77-tą kartą atsiliepia gyva operatorė. Visada sakiau, kad 7 - mano laimingas skaičius.

REKLAMA
REKLAMA

Susakau padėtį - užregistruoja ketvirtadieniui. Nuvykstu ir, pasidžiaugęs kaip laikrodis besisukančiu senu geru "Siemens" mob.punktu (jaučiasi, kad šauliai ant bėgių pastatė), priduodu nosiaryklės turinius. Žinokit - neskauda. Rimtai. Tarsi plunksnos galu pakutena nosies gilumą - suerzina, bet skausmu to nepavadinsi. Tai nebijokit Na ir kaip matote - sergu.

REKLAMA

Vakar jau buvau besidžiaugęs, kad temperatūros nuo ryto nėra. Bet vakarop vėl užkilo ir naktį vėl ėmiau nosimi arti lovą, bandant išbrūžint kokią vagą tam sunkiam bičių aviliui paguldyt (kas buvo mano galva). Sugėriau paracetamolio. Veikia puikiai. Išprakaituoju, nukrinta temperatūra, galima sugrūsti tuos tūkstančius paklaikusių minčių į jų stalčiukus ir bandyt užmigt. Sako, šitos klastingos ligos eiga - labai banguojanti. Iš tikro, jau atrodė, kad ėmė gerėti ir vėl atkritimas. 2 banga - globali (ten už lango) ir personalinė man. Laikykimės!, – teigė politikas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijai priklausantis parlamentaras Valerijus Simulikas praėjusią savaitę pranešė, kad taip pat yra užsikrėtęs Covid-19.

Man COVID-19. Bandant susigyventi su šia mintim padėliosiu, kaip viskas buvo ir yra. Antradienį pajutau simptomus - ėmė...

Posted by Saudargas Paulius on 2020 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų