REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje prie Gariūnų turgaus po sunkvežimio ratais pateko pensininkė. Pensininkė žuvo, kartu su ja ėjusioms moterims prireikė medikų, šokas ištiko ir sunkvežimio vairuotoją.

Vilniuje prie Gariūnų turgaus po sunkvežimio ratais pateko pensininkė. Pensininkė žuvo, kartu su ja ėjusioms moterims prireikė medikų, šokas ištiko ir sunkvežimio vairuotoją.

REKLAMA

Gatvės viduryje, priešais Gariūnų turgavietės centrinį įėjimą, medikai balta antklode uždengia kūną, o prie nebegyvos pėsčiosios stovi sunkvežimis, po kurios ratais pakliuvo moteris. Apie šiurpią nelaimę Paneriškių gatvėje specialiosioms tarnyboms buvo pranešta kiek prieš vienuoliktą.

Po savivarčio ratais pakliuvo pensininkė: moterį sunkvežimis pervažiavo ratais, nuo sunkių sužalojimų ji žuvo iš karto.

„Kas kaip nori, tas taip ir važiuoja. Nuolatiniai ginčiai šioje sankryžoje. Kur žymės vairuotojams? Iš šitos pusės važiuoja, iš kitos irgi. Taigi yra ženklai. Tačiau vairuotojams kvailiems pasakykit tai, kuriems neaišku, kur reikia važiuojančius praleisti. Bet kaltas, tai ne vairuotojas šioje situacijoje. Ne vairuotojas“, – sako liudininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Aiškėja, kad Paneriškių gatve atvažiavęs sunkvežimis laukė prie sankryžos su Gariūnų gatve. Iš turgavietės išėję pėstieji per gatvę ėjo tarp mašinų, kur nėra perėjos. Automobiliams užsidegė žalia, o aukštai kabinoje sėdintis sunkvežimio vairuotojas nematė pėsčiosios, einančios pro priekį. Pajudėjęs sunkvežimis pervažiavo moterį.

REKLAMA

Maždaug 70-ies metų moteris žuvo kartu su ja ėjusių moterų akivaizdoje. Baisią nelaimę mačiusioms moterims prireikė medikų dėl patirto šoko.

Turgaus lankytojai sako, kad pėstieji čia dažnai eina per gatvę, nors perėjos nėra.

„Taip, vat eina tuo keliu ir eina, tiesiai į stotelę. Aš nežinau, čia nėra nei tos perėjos. Ji iš čia išėjo, tarp mašinų ėjo. Ai, vaikštinėjo tarp mašinų.“

Sunkvežimio vairuotojas buvo blaivus. Įvykus baisiai nelaimei, atvažiavo jo bendradarbiai, jie neleido su kameromis artintis prie savo kolegos. Vairuotoją smarkiai pribloškė pėsčiosios žūtis.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėjams apžiūrint nelaimės vietą, buvo uždaryta Paneriškių gatvė priešais turgavietės vartus.

Iškviestas ir policijos specialistas su dronu. Dėl avarijos savivarčio vairuotojas greičiausiai bus pripažintas nekaltu, vairuotojas turbūt net negalėjo pamatyti priešais sunkvežimį einančios pėsčiosios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų