REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Layla Thompson (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Tam, kad jos septynmetė dukra taptų garsi, vieniša mama išleido tūkstančius eurų makiažui, netikram įdegiui ir išskirtiniams drabužiams.

64

Tam, kad jos septynmetė dukra taptų garsi, vieniša mama išleido tūkstančius eurų makiažui, netikram įdegiui ir išskirtiniams drabužiams.

REKLAMA

Mažoji Layla Thompson (7 m.), kuriose sceninis vardas Layla Belle, ne tik dažosi plaukus ir puošiasi dirbtinėmis blakstienomis, bet ir puikiai vaikšto su aukštakulniais bateliais.

Rytinėje Anglijos dalyje gyvenanti jos mama Jenna Esatland (31 m.) kas mėnesį dukrai skirtai kosmetikai, purškiamam įdegiui ir priauginamoms plaukų sruogoms išleidžia šimtus eurų.

Layla dalyvauja įvairiuose šokių ir grožio konkursuose, o vietoj žaislų ir lėlių ji mieliau renkasi grožio produktus ir eksperimentuoja kurdama skirtingus įvaizdžius. Mažoji konkursų mieliau pietaus prabangiame restorane, nei dalyvaus draugų gimtadienio vakarėlyje.

Jenna, taip pat auginanti sūnų Noah (10 m.) ir dukrą Brody (9 m.) sakė: „Nuo tada, kai sulaukė vienerių, ji visuomet mėgo dažytis ir puoštis. Netyčia palikus savo makiažo krepšelį, Layla rasdavau išsitepusią bronzantu. Jau būdama dvejų, ji tušu mokėjo pasidažyti blakstienas. Layla visuomet elgėsi ne pagal savo amžių, o pomėgis pozuoti prieš objektyvą taip pat išryškėjo gan anksti.

REKLAMA
REKLAMA

Vos tik į rankas paimdavau fotoaparatą, ji jau būdavo pasiruošusi būti fotografuojama. Layla nori išgarsėti, o jos galvoje sukasi suaugusiems žmonėms būdingos mintys. Gimtadienio proga ji paprašė, kad nusivestume ją pavakarieniauti į laivą. Ji tikrai nėra įprasta septynmetė mergaitė.“

REKLAMA

Kiekvieną dieną mergaitė ne tik darosi makiažą, bet ir šukuojasi plaukus. Ji taip pat filmuoja dokumentinio tipo vaizdo įrašus apie savo gyvenimą ir dalija patarimus, kaip puoštis, bei vieną dieną planuoja jais pasidalinti „YouTube“ tinklalapyje.

Išgarsėti siekianti Layla turi „Instagram“ ir „Twitter“ anketas bei susikūrė profilį „Star Now“ svetainėje, skirtoje kylantiems aktoriams, modeliams ir šokėjams.

Kitaip nei jos dukra, mama Jenna dėvi labai mažai makiažo ir netikro įdegio.

„Layla mėgsta, kai visas dėmesys yra skiriamas jai. Jai patinka netikras įdegis, makiažas, dirbtinės blakstienos, priauginami plaukai ir įvairūs blizgučiai. Vietoj to, kad nupirkčiau jai žaislų, ji prašosi naujų drabužių ir kosmetikos. Tai labai brangiai kainuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Vien tik šokiams skirtiems kostiumams išleidžiu tūkstančius. Viename vaizdo įraše, patalpintame „YouTube“ tinklalapyje, Layla matė, jog sveikiausia valgyti kiaušinių baltymus, tad niekada nevalgys trynio. Jai taip pat patinka šalta arbata ir joga“, - sakė mergaitės mama.

„Dukra turi ryškų pilvo presą, tad mėgsta nešioti bambą atidengiančius marškinėlius ir šortus. Kai kurie gali pamanyti, kad ji per jauna tokiai aprangai, tačiau taip rengiasi pati Layla. Ne kartą buvau užsipulta ir kaltinama, jog išnaudoju savo dukrą.“

Mokyklos nelankanti ir namuose besimokanti mergaitė šoka nuo 5 metų ir jau ne kartą varžėsi nacionalinėse varžybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai ji buvo išrinkta atstovauti Durhamo miestą tarptautiniame grožio konkurse „Miss British Empire“. Jai taip pat suteiktas šansas atstovauti Jungtinę Karalystę Indijoje vyksiančiuose konkursuose „Junior Model International“ ir „Miss Superglobe“.

„Auginu devynmetę mergaitę, tačiau jai tokie dalykai neįdomūs. Ji yra kitokia ir tai gerai“, - pasakojo Jenna. „Nemanau, kad Layla kada nors pasikeis. Ji gimė tam, kad taptų ypatinga. Ateityje ji nori būti šokėja arba grožio konkursų dalyve. Layla nuolat klausia, kokie mūsų savaitgalio planai ir ar neartėja konkursai. Įprastas gyvenimas jai kelia nuobodulį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų