kiaušinienė

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kiaušinienė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kiaušinienė“.

Šiukštu į kiaušinienę nepilkite pieno: pasakė, kodėl

Kiaušinienė gali būti vienas iš paprasčiausių pusryčių meniu produktų, kuriuos galima pasigaminti namuose, tačiau, kaip lengva ją pasigaminti, taip pat lengva ją ir sugadinti. Viena dažniausių klaidų, kurią žmonės daro gamindami kiaušinienę, yra pieno arba grietinėlės įpylimas. Galbūt nuo pat vaikystės kiaušinius plakėte su pienu, bet mes jums tai sakome dabar: Laikas liautis.
2024-04-28

Plakta kiaušinienė bus ypač puri: technologė atskleidė 1 slaptą ingredientą

Kiaušiniai – pigus ir greitas būdas paruošti ir sočius, ir organizmui naudingus pusryčius. Todėl nenuostabu, kad plakta kiaušinienė dažnam yra vienas pirmųjų išmoktų patiekalų, visgi ne visada ji pavyksta tobulai. Tačiau išeitis labai paprasta, sako „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė: tereikia įlašinti šiek tiek citrinos sulčių, ir būsite žingsniu arčiau tobulai purios, minkštos kiaušinienės.
2024-04-16

Atskleidė tobulos kiaušinienės paslaptį: štai, ką reikia žinoti

Kiaušinienė yra vienas iš dažniausiai gaminamų pusryčių patiekalų, tačiau šį patiekalą sunku ištobulinti. Tačiau virtuvės šefas pasidalijo savo gudrybe, kuri kaskart užtikrina, kad kiaušinienė būtų tobula. „Aksominė“ kiaušinienė – vien išgirdus šiuos žodžius burnoje ima kauptis seilės. Kaip teigia Deanas Harperis, „Harper Fine Dining“ šefas ir direktorius, iškepti tobulą kiaušinienę yra visai nesunku – tereikia pasinaudoti viena gudrybe.
2024-02-20

Atrado superinį kiaušinienės receptą: išbandyti ragina visus

Keksiukai nebūtinai turi būti saldūs, o tiems, kurie ieško sveikų pusryčių idėjos, puikiai tiks šie pikantiški kiaušinių keksiukai – jų skonis maloniai nustebins. Kiaušinių keksiukai su spalvotomis daržovėmis, paruošti be aliejaus, yra paprastas būdas dienos pradžioje suvalgyti daugiau daržovių.
2024-01-02

Šefas Oliveris ragina nedėti į kiaušinienę lietuvių pamilto produkto: jo ten nereikia

Kiaušinienė yra vienas pagrindinių pusryčių patiekalų, todėl verta žinoti, kaip ją pasigaminti tobulai. Jamie Oliveris pasidalijo geriausiais patarimais, kaip paruošti šį skanų patiekalą.  Galbūt kiaušinienę gaminate jau daugelį metų, tačiau Jamie Oliverio patarimai padės jūsų pusryčius paversti puikiais.
2023-11-05

Šiukštu į kiaušinienę nepilkite pieno: paaiškino, kodėl

Kiaušinienė – populiarus pusryčių patiekalas, tačiau jį labai paprasta sugadinti ir pagaminti ją guminės tekstūros. Dėl to ekspertai pataria niekada į kiaušinienę nedėti vieno produkto, jei norite ją pasigaminti purią ir minkštą. Daugelis sutinka, kad skanios kiaušinienės paslaptis – tinkama jos tekstūra, kuri turėtų būti lengva, puri ir kreminė, rašo tastingtable.com.
2023-10-11

Garsus šefas atskleidė tobulos kiaušinienės paslaptį: ragina išbandyti

Garsus virtuvės šefas ir televizijos laidų vedėjas Jamesas Martinas paaiškina, kaip pasigaminti tobulą kiaušinienę, ir pasakoja apie vieną ingredientą, kuris jūsų patiekalui suteiks „Michelin“ restoranų stiliaus skonį. Kiaušinienei reikia nedaug ingredientų, tačiau vis tiek gali būti sudėtinga išgauti tinkamą tekstūrą ir skonį. Kiaušinienė turi būti kreminė, bet ne skysta, puri, bet ne sausa.
2023-09-20

Atrado superinį kiaušinienės receptą: išeina daug skanesnė

„Kol pomidorų dar pilnos pintinės, gaminu ir valgome juos pilnu tempu. Reik atsivalgyti į valias. O pomidorams šiandien į draugiją pakviečiau feta sūrį ir kiaušinius. Gavosi skani ir spalvota vakarienė“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. Porcijos 1 – 2. Užtruksite apie 15 min.
2023-09-13

Šefas atskleidė skaniausios kiaušinienės receptą: kepa tik taip

Kiaušiniai yra populiarus pusryčių produktas, nes juos galima ruošti įvairiais būdais. Kiaušinienė yra paprastas, bet skanus patiekalas, kurį galima paruošti per trumpą laiką. O kad kiaušinienė visada gautųsi puri ir  skani, pasinaudokite keletu naudingų patarimų.
2023-08-17

Taip kepta kiaušinienė nepaliks abejingų: skonis vertas 10 balų

Kiaušiniai yra ne tik visų kulinarinių patiekalų žvaigždė, bet ir pagrindinių maistinių medžiagų, kurių mūsų organizmas pats nepajėgia pasigaminti, šaltinis. Iš kiaušinių gaminama šakšuka pastaraisiais metais Lietuvoje tapo vėlyvųjų savaitgalio pusryčių pažiba, atkeliavusia iš Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų. Ji gaminama iš paprastų ingredientų ir yra vegetariškas patiekalas, pažodžiui reiškiantis mišinį.
2023-02-23
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų