Žuvies apkepas
- Ingredientai
2 morkos;
700 g jūros lydeka;
200 g konservuotų kukurūzų;
200 g konservuotų žirnelių;
300 g ryžių;
200 g šparaginių pupelių;
truputis majonezo;
druska (pagal skonį);
juodieji pipirai (pagal skonį);
žuvies prieskoniai (pagal skonį).- Gaminimas
-
Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
Gairės: morkos, jūros lydeka, konservuoti kukurūzai, konservuoti žirneliai, ryžiai, sparaginės pupelės, majonezas, druska, juodieji pipirai, žuvies prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Vištienos file agurkėlių apklote
| Vištienos krutinėlę gera ištrinamei prieskoniais (naudokite kokius mėgstate) iš abiejų pusių.... |
Vištienos kepsnys
| Krūtinėlę plonai pamuškite ir pabarstykite prieskoniais. Dėkite gabalėlį sūrio, gabalėlį sviesto,... |
Bulvių apkepėlė
| Išvirti bulves su lupenom. Apkepti grybus ir svogūnus svieste. Duoti atvėsti. Įtarkuoti sūrį, įdėti smulkiai... |
Pyragas su mesa ir brokoliais
| Atšildytą tešlą iškloti sviestu aptepta forma. Apkepti faršą su svogūnais ir česnakais... |
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
| Lašišų filė pašlakstykite citrinų sultimis, įtrinkite druska bei maltais pipirais. Sterko filė... |
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
| Gerai išvalykite anties vidų, įtrinkite druska ir maltais baltaisiais pipirais. Į ištirpintą medų... |
Sparneliai meduje
| Sparnelius nuplauti sudėti medų (pašildykite mikrobanginėje, iki kol bus skystas) ir supilti soją (galima... |
Pikantiški grybai
| Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode... |
Keksiukai su porais ir kumpiu
| Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir trupučiu druskos, įmušti kiaušinį, įdėti jogurtą (arba... |
Jūros lydeka su "PIK NIK" sūrio lazdelėmis
| Jūros lydekos file su oda, jei norime tai susipjaustome smulkiau, bet šiaip galima ir nesmulkintą... |
Makaronai su dilgėlių pesto
| Dilgėles užpilti verdančiu vandeniu, nukošti, įmesti petražoles ir viską pasmulkinti trintuvu. Saulėgrąžas... |
Lazanija su špinatais ir varške
| Išlydome sviestą, jame pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus. Įdedame grietinės, prieskonių (malti juodi... |
Trupininis pyragas
| Sviestą ištirpinti, įdėti cukrų, maišyti ant silpnos ugnies, kol ištirps, nebekaitinti.... |
Kimšti vištienos ketvirčiai
| Vištienos odelę gražiai nulupame nuo mėsytės, mėsytę sumalame, pridedame truputį faršo,... |
Spageti su troškintomis dešrelėmis
| Spageti išverdame sūdytame vandenyje. Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir... |


