Daržovių sriuba

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

3 bulvės;
1 skiltelė česnako;
200 g cukinijos;
2 l daržovių sultinio;
5 g druskos;
5 g pipirų;
1 morka;
5 g petražolės;
3 pomidorai;
300 g saliero stiebų;
300 g smidrų;
1 šaukštas sviesto.

Gaminimas

Smidrus nulupti, nupjauti abu galus ir supjaustyti maždaug 3-4 cm ilgio gabaliukais. Cukinijas supjaustyti šiaudeliais, morkas ir bulves - kubeliais. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti odeles, tada minkštimą supjaustyti kubeliais. Taip pat kubeliais pjaustyti svogūną ir česnaką. Puode ištirpinti sviestą ir kepti jame svogūnus ir česnakus, kol taps permatomi. Tada suberti morkas, bulves ir pakepinti. Supilti sultinį ir virti apie 10 minučių. Po to suberti likusias daržoves ir uždengtas dangčiu virti apie 8 minutes, kol daržovės suminkštės. Prieš patiekdami patiekalą paragaukite, pagal skonį įdėkite druskos, pipirų ir smulkintų petražolių.

Gairės: bulvės, česnakas, cukinija, daržovių sultinys, druska, pipirai, morka, petražolė, pomidorai, saliero stiebai, smidrai, sviestas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Grybų sriuba
Špinatų sriuba
 
 
 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Daržovių sriuba su pievagrybiais

Daržovių sriuba su pievagrybiais

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,...

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų