Taupi, sveika ir gardi sriuba
- Ingredientai
5 bulvės;
druska;
300 g faršo (kiaulienos ar jautienos);
1 kopūstas;
2 lauro lapai;
2 morkos;
1 svogūnas.- Gaminimas
-
Morkas, bulves nulupame, nuplauname. Bulves supjaustome kūbeliais, morkas sutarkuojame burokinę tarka. Kopūsto (nedidelę) galvutę nuplauname ir supjaustome. Dedame į puodą, užpilame vandens, pabarstome pagal skonį druskos ir verdame 20 min.
Paruošiame per tą laiką faršą: supjaustome smulkiai svogūno (jei mėgstate) pabarstome druskos, pipirų ir gerai išmaišome faršą.
Po 20 min sriubos virimo kukuliais sudedame faršą, dar paverdame 10 min.
Gairės: bulvės, druska, faršas, kopūstas, lauro lapai, morkos, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Aštri vištienos sriuba
Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui.... |
Daržovių sriuba su pievagrybiais
Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,... |
Raudonoji jūra lėkštėje
Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir... |
PUSLAPIAI: