REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Harry Styles, Olivia Wilde, Jason Sudeikis (nuotr. SCANPIX)

Kartais ir realybėje viskas būna taip, tarsi kine – tuo neseniai galėjo įsitikinti daugybė žmonių, ištikimai sekančių naujausią meilės trikampį. 

6

Kartais ir realybėje viskas būna taip, tarsi kine – tuo neseniai galėjo įsitikinti daugybė žmonių, ištikimai sekančių naujausią meilės trikampį. 

REKLAMA

Tai – aktoriai Olivia Wilde, jos buvęs vyras, lietuvių kilmės Jasonas Sudeikis ir dainininkas Harry Stylesas.

Viskas prasidėjo nuo to, jog Harry ir Olivia ėmė dirbti prie vieno projekto – moteris ne kartą išsakė pagyrimų Harry – net ir spaudai yra sakiusi, koks jis modernus, madingas ir talentingas.

Iškart po interviu „Vogue“ paaiškėjo ir kitos naujienos – Olivia ir jos sužadėtinis, Jasonas, skiriasi. Poros sužadėtuvės truko net 7 metus, o taip pat jiedu turi du vaikus – sūnų Otį, kuriam yra 6-eri, ir dukrelę Daisy, kuriai – 4 metai. Žiniasklaidoje buvo rašoma, kad porą išskyrė nepataisomi skirtumai. 

Taip pat artimas poros šaltinis tąkart tikino, kad nebuvo jokių skandalų ir dramų, skyrybos nė vienam iš jų nebuvo staigmena. 

REKLAMA
REKLAMA

Po kurio laiko vienose vestuvėse Olivia ir Harry pasirodė drauge, negana to, jiedu laikėsi už rankučių ir tai sudrebino internetą. „Jie atrodė labai vienas kitu susižavėję ir neslėpė to nuo draugų, laikėsi už rankų ir atrodė labai laimingi. Jie susitikinėja jau kelias savaites“, – sakė šaltinis 2021 metų pradžioje.

REKLAMA

Kaip pridėjo šaltiniai, porą itin suartino bendras projektas, prie kurio jiedu dirbo. Tuo metu buvo pranešta ir apie tai, kad, neva, Jasonui tai neturėtų būti naujiena, mat jie išsiskyrė prieš metus, tad ji neskubėjo sukurti naujų santykių.

Deja, neseniai žiniasklaidoje pasirodė ir kitokios žinios – teigiama, kad iš tiesų Harry ir yra priežastis, kodėl jiedu su Olivia pasuko skirtingais keliais.

„Neteisinga sakyti, kad Olivia ir Harry susitikinėja tik kelias savaites. Jasonas sužinojo apie ją ir Harry ir ėmė su ja šnekėtis. Olivia tada paprašė skyrybų ir naujienos tapo visiems žinomos. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto iš tiesų J. Sudeikis buvo šių naujienų sužlugdytas. „Jis Oliviai dar jaučia daug meilės, todėl tikisi, kad jiems dar pavyks viską sutvarkyti“, – sakė šaltinis.

Pasirodo, kad lietuvių kilmės aktorius vis dar tikisi susigrąžinti savo sužadėtinę, o šį jos romaną vadina tiesiog „faze“.

„Jasonas neturi kito pasirinkimo, tik leisti Oliviai daryti tai, ką ji nori, tačiau jis tikisi, kad tai – tik fazė ir Olivia nustos tame dalyvauti, o Harry galiausiai ji atsibos“, – sakė šaltinis pridėdamas, kad Jasoanas sieks padaryti viską, kad tik susigrąžintų aktorę. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų