Soti bulvienė su dešrelėmis: kiekvienas šaukštas labai gardus

Orams vis labiau vėstant, valgyti norisi sočiau. Darganotą dieną puikiai sušildys ir sotumo suteiks sriubos. TV3 laidos „La maistas“ šefai ir viešnia Natalija pristatė keletą visai skirtingų, bet labai gardžių sriubų receptų.

Sriuba su dešrelėmis
29

Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstravo, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis.

„Šią sriubą mes labai  mėgstame ir dažnai gaminame. Mes darome taip: paruošiame sultinį ir atskirai daug ingredientų – krevečių, kiniškų grybų ar šampinjonų, žalumynų ir t.t., tada kiekvienas šeimos narys dedasi į dubenėlį kokių nori ingredientų ir užpila juos sultiniu. Tai gaunasi tokia kaip improvizacija, žaidimas”, – pasakojo Natalija.

Pagrindiniai šios sriubos privalumai – ji greitai paruošiama, o ingredientai mažai termiškai apdorojami, taigi išlieka visi vitaminai.

(29 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Sriubos – nuo sočios bulvienės iki egzotiškos miso su krevetėmis

Nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius, sako labiau mėgsta troškinius ar tirštesnes sriubas. Taigi, jis pasiūlė išsivirti sočią bulvienę su dešrelėmis, kurią pagardino čederio ir sūriu.

Kitas nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamino antienos sriubą su moliūgais ir pastarnokais.

Soti bulvienė su dešrelėmis ir sūriu

 

Sriuba su dešrelėmis

Tirštų sriubų mėgėjams ši bulvienė labai patiks. Puikiai sušildo, pasotina, o kiekvienas sriubos šaukštas labai labai gardus.

REKLAMA

Visą receptą rasite čia

Miso sriuba su krevetėmis

Miso sriuba

Labai nesudėtingai ir greitai paruošiama sriuba, kurią puikiai tinka ruošti po darbų, kai virtuvėje ilgai sukiotis jau nesinori. Sriuba gan sveika ir soti, o ingredientų kiekius kiekvienas valgytojas gali keisti pagal savo skonį - reikia tik susidėti ingredientus į dubenėlį ir užpilti sultiniu. O tuomet tik mėgautis.

Visą receptą rasite čia

Antienos sriuba su moliūgais ir pastarnokais

Sriuba su antiena

Šiai sriubai nereikia daug ingredientų, o ir visi reikalingi yra visiškai neįmantrūs. Labai gardi sriuba puikiai tiks rudeniškiems pietums.

Visą receptą rasite čia


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų